annebaliii kalıplı oluyorlar genelde ve ben her çocuğun adını taşıdığını düşünüyorum benim kardeşim var Efecan aman Allah’ım böyle bir seviye yok küçüktü büyüdü Ama hala yaramaz kuduruk o yüzden oğullarımın ismini özenle seçtim birinin adı
Alparslan Sultan alparslan’ın ismini koydum korkusuz cesaretli vatanımı seven bir genç bir adam olsun istiyorum her şeyden önce imanlı diğer oğlumun adını Muhammedali koydum
Güçlü merhametli şimdi bir oğlum daha olacak Allah nasip ederse adını Metehan koyacağım Türk silahlı kuvvetleri’nin kuruluş tarihi olan eski Türk hükümdarı onluk askeri sistemi kuran Metehan Çin seddi’ni yapılmasına sebep olan çinlilere korkuyu salan Türk Metehan genelde isimleri Türk olduğum için Türk kökenli tercih ediyorum güçlü merhametli olmasına dikkat ediyorum çünkü insan adıyla yaşıyor benim adım Nazlıcan çok nazlıyımdır hemen kırılırım üzülürüm nazlanırım naz yapan ruh anlamına geliyor o yüzden isim konusu çok önemli benim tanıdığım Yiğitler heybetli oluyor biraz daha ağır başlı sakin şimdi çocukluk olarak bir şey diyemeyeceğim her çocuk yaramaz olabilir ama benim kastım biraz daha olgun olanlar diğer gözü Kara ya da ağır abi gibi oluyorlar akrabalarım da var birkaç tane okulda sınıf arkadaşım da vardı onları göz önünde bulundurarak yorum yaptım