Ulkuylcinn sana kendi hikayemden bahsedeyim kısaca oğluma hamileydim ikinci gebeliğimdi 41+5 doğum yaptım zaten normalde 42′ye kadar yolu var sık kontroller gözetiminde ben hamileliğimde şöyle bir söz söylemiştim mutfak dolaplarımı bir sene olmuştu temizlemeyeli 4-5 aylık hamileydim benim doğurmadan önce bu mutfak dolaplarının mutlaka temizlemem lazım dedim işte dua saati diye bir şey var ya çarşamba günü suni sancı ile doğurmaya gideceğim ödüm patlıyor pazartesi miydi ne bana bir enerji geldi aman dedim doğurmadan şu dolapları temizleyeyim sonra yapamam bir daha akşam üstüydü mutfak dolaplarını silmeye başladım 2 gün sonra suni sancıyla doğuracağım bu arada mutfak dolaplarını sildim yarısı bitti diğer yarısına geldim Bir sancım başladı geri kalan yarısını da 15 dakika içinde bitirdim o sırada bütün her şeyim zaten hazır eşim geldi üstümü giydirdi çorabımı giydirdi ayakkabımı giydirdi ama ben 15 dakika sonrası için bağırıyorum 15 dakikada o sancı nasıl arttı bilmiyorum herhangi bir ters hareketim de yok sadece yavaş yavaş dolapları siliyorum hastaneye apar topar gittik her şey hazırdı arabaya koyduk yani 20 dakika içinde evden çıktık hastaneye gittiğimde 7 santimdi doğum odasını aldılar 15 dakika sonra doğurdum o gelmeye karar verdiği zaman inan yarım saat bile sürmüyor tak diye geliyor kendinizi asla kasmayın son gününüze kadar rahat bir şekilde bekleyin eğer benim gibi büyük söz ettiyseniz dikkat edin çünkü gerçekten dua saati diye bir şey var benden söylemesi çok şükür suniden de kurtulmuş oldum