yesildenizz6 Ay kızlar bebek 200-300 gram alsın diye et yemekten ciğerim soldu 😂 35. Haftada 2435 gramdı şimdi 36+1 iz , pazartesi gideceğim kontrole 2500 u geçsin diye uğraşıyoruz maddi manevi çöktüm 😂
azra01 yesildenizz6 34 haftada 2060 dı süt muz yumurta cok yedim dün kontrolüm vardi 36 haftada 2600 dedi cok şükür tabi bende devlete gidiyorum cihazlar yanlış da gösterebiliyor eksik yada fazla
sedabrbroglu54 bzn53 tahini tek kasikla falan mı yemek lazim yoksa ekmekle falan mi yesek faydalı olur
sedabrbroglu54 10 gün önce 29+4 de kontrole gittigimde 1500 grm dedi normal sanırım artık ben kilo almim bebiş alsın ya
azra01 evremkesmis ölçümleri kaçtı bilmiyorum ama doktorum haftasiyla uyumlu kilosu falan herseyi iyi demisti
bzn53 sedabrbroglu54 ben sabah aç karnına 2 yemek kaşığı tek çekilmiş Tahin tükettım ekmek kullanmadım
bzn53 elaefem bende daha önce bir kaç marka denemiştim sevememiştim.daha sonra Fethiye Servet var Migros’larda veya trendyolda var oradan aldım tek kavrulmuş çok sevdım tadını çok yumuşak