Yusufunannesi_ Günaydın güzel anneler ve anne adayları. Az önce İntergen firmasına Fetal DNA için kan verdim. Daha önce İntergen ile çalışanınız oldu mu? Memnun kaldınız mı? Sonuçlarınız kaç günde çıktı?
deryabrs Yusufunannesi_ bana Max 10 günde çıkıyor dediler ama 11.gün sonuçlarımı aldım :) aynı firma değil kafanızda 10 gün diye düşünün :)
buketdeniz19 Yusufunannesi_ 10 iş gününde sonucum çıkmıştı aynı firma değil ama canım doktorumun önerdiği nevagen firmasına yaptırmıştım ben
buketdeniz19 Yusufunannesi_ doktorum özel hastanede olduğu için herhalde anlaştığı firmalar oluyor işte illaki onlar da bi pay alıyorlar 😂 bende direkt hiç uğraşmak istemedim verdiği broşürü aradım sadece ödeme yaptım kanı felan hastanede doktorun hemşiresi aldı firmaya teslim etmişlerdi
Yusufunannesi_ buketdeniz19 benimki de özelde ama kendim araştırdım buldum mecbur eve geldiler kanı aldılar form doldurdum gitti 😂
buketdeniz19 Yusufunannesi_ bazıları uğraşmak istemiyor herhalde 😂😂inşallah güzel sonuçlar alırsın kaç haftalık
Yusufunannesi_ buketdeniz19 bence de uğraşmak istemedi 😂 nerede yaptırırsan yaptır dediğine göre 😂 bugün tam 11 hafta oldu
BuketKrnn Yusufunannesi_ aynı gidiyoruz ya 😂 Benimde bugün tam 11. Hafta intergenle yarım saat önce telefonda görüştüm 😂 Size kaç dediler fiyat olarak ilden ile değişiyor olabilir çünkü 😄 Bana da 8-10 iş günü içerisinde çıkıyor dediler 😄
buketdeniz19 Yusufunannesi_ benimkide 2 li teste çok yönlendirdi çünkü hastaneye para ödeceğim 2 li testte yok dedim ısrarla ben fetal dna testi yaptırmak istiyorum 😂😂ya birde özel hastane ilgi için gidiyorum insanlar trip atıyor resmen 😂😂
Yusufunannesi_ buketdeniz19 😂😂😂 e zaten Fetal DNA hepsini kapsıyor neden ikili test için bu ısrar 😂😂😂 valla ben de ilgi alakadan dolayı gidiyorum ama biraz da abartıyor doktorlar 😂
buketdeniz19 Yusufunannesi_ ben 21+5 haftalık hamileyim 3 doktor değiştirdim özel hastane de memnun kalmadığım için bakalım doğuma kadar hangisine gideceğim 😂😂o bana direkt ikili yapalım dedi bende yok dedim aldırmıcaksın madem hasta olsada neden fetal dna yaptırıyorsun ikili yaptır dedi bende aldırmak için yaptırmıyorum sonuçta bu benim bebeğim Allahtan gelene her zaman kabulüm bunuda bilmek en doğal hakkım demiştim