karatutbeyza Gebeliğimi 15 günlüklen 106 beta ile öğrendim ( 12 nisan) . 14 nisanda tekrar baktım 226 beta ve 16 sında da baktırdım 864 olmuş değerim ikiz ihtimali olabilir mi sizce?( evet genetiğimde ikiz olma ihtimali var )
asil15 karatutbeyza betayla pek alakası olmaya biliyor benimkide 4 5 kat fazla artmisti bizde de ikiz vardı ama tek gebelikti.insallah ikizdir sizinki ama bunu öğrenmek için 7 8 haftayı beklemelisiniz
pengumommy Benim beta yavaş ilerlemişti 8 haftada lekelenmem oldi acile gittim ikiz olduğunu öğrendim oncesinde tek kalp atışı duymuştu doktor
baharsst pengumommy benimde 3 kese görmüştü. 3. Kese kayboldu. Iki kese boyutu aynı. Ama birinde kalp atisi gördük. Diğer kese bos dedi 7+5 di. 1 ay sonra cagirdi. Benimde içimden hep ikiz geçiyordu ama kese bosmus
karatutbeyza pengumommy ikinci bebiş sonradan tamamlamış o zaman gelişimini maşallah rabbim sağlık versin
ssedday karatutbeyza Hayır 1.ayda gebeliği öğrendik, sonrasında kalp atışı için gittim. Eşim ben de duymak istiyorum diyince özele gittik ve oradaki doktordan öğrendik. 3.kontrol olması gerek
pengumommy karatutbeyza amin inşallah kilolu olduğun için büyük ihtimal karından bakınca görülmedi ikinci kese vajinal muayne de belli oldu