selviiiii meraba hanımlar acil yardım medipol esenlere kadın doğuma giden varmi burcu hanım dışında sezeryan dogum için onerilerinize ihtiyacım varrr acil yardım
Furelcag selviiiii ben Şehruz Soysal’a gidiyorum gayet güzel bilgi veriyor bebek hakkında bana göre cana yakında bir doktor kafamda hiç soru işareti olmadan çıkıyorum odasından 🙏🏻
Deniziimmm Canım ben gidiyorum Fatma Hanım'ın Fatma Bilgehan ı çok öneren oldu daha önce bende önümüzdeki Çarşamba gidicem muayne için doğumu da ona yaptırcam inşallah ... Daha önce 3 kez cansu hanıma gittim kendisi de gebe olduğu için doğumu almıyor sanırım takip yapıyor
anneeylul Nazkayra merhaba Gulsum hanim nasil acaba ilgili mi? Dogum ucretleri hakkinda bilginiz var mi? Bi de hastane odasinda susleme yapabiliyormuyz masa falan oluyr mu acaba?
Esmylmz Muayene ücretleri nasıl şuan acaba? İlk doğumumu burcu hanımda yaptım. Ama çok yoğun ona gidemem. Elif cansu hanımı düşünüyordum. Doğuma girmiyor mu o şimdi?
esu87 Esmylmz merhabalar yorumunuzu okudum bişey sormak istedim bende burcu h.devam ediyorum gebeliğim için ama aşırı yoğun şuan elif hanımı düşünüyorum siz memnun kaldınız mı acaba
Nazkayra anneeylul merhaba. Gülsün hoca oldukca ilgili. Asistanindan cok hazetmiyorum biraz asık suratli ama doktor kendisi cok tatli. Sorulariniza cevap verir aciklar ve detayci bir doktor. Dogum 1200 normal 1700 sezaryen simdilik verilen fiyatlar. Muayene ucreti 70 tl. Nst 25 tl. Ben son haftalarimda oldugumdan ve tansiyon problemimden dolayi her hafta gidiyorum. Susleme yapiliyor. Masayi falan kendiniz getiriyorsunuz
anneeylul Nazkayra cok tesekkur ederim bilginiz icin cok aciklayici olmus valla sagolun:) Rabbim yardimciniz olsun insaallah.
Deniziimmm selviiiii evet gittim canım çok güler yüzlü ve ilgiliydi açıkcası kendisi ile devam edicem tavsiye ederim 😊
Busra280607 Esenler medipolde doğum normal 1500 zorunlu sezeryan 1800 kendi isteğinle sezeryan 2500 gıbı bır fıyatı vardı ve doktora göre değisiyor yardımcı doçent falan istersen 1 ay önce fiyat almıstım
Pelinyilmaz__ Yarim_Kilo_Kiyma tabi ki doktorlar bedavaya doğuruyor sizi saatlerce kahrınızı çekiyolarlar özellikle denk geldim Tuğba hanım çok sabırlı benim görümcemle saatlerce birebir ilgilendi hiç söylenmedi bile hakkını ödeyemeyiz 4. Gebeliğim bu yine Tuğba kılık tercihim