elmom16 Anonym666 canım hiç üzülme iki güne kanda ver bakalım ne çıkıyor olmazsa da Allah büyük benim çevremde de iki kişi yaptı birincide tutmadı ikincide tuttu hatta 2. Çocuğa da kendileri hamile kaldılar
Anonym666 elmom16 InsAllah canim benim… hersey iyi giderken niye böyle oldu anlamiyorum 😞 triodim cok yüksekdi acaba oyuzdenmi olmadi diyorum 😞
elmom16 Anonym666 bunuda doktorunuza danışın ama olabiliyor çoğu kişinin ilk tutmuyor ikincide şans daha yüksek oluyo diye duymuştum inşllh hayırlı haberlerinizi de vermeyi nasip etsin rabbimm
Anonym666 elmom16 Insallah… zaten tekrarlamaya mecburum baska cagrem yok, dogal yolla hamile kalmam mucizeymis 😞
btl194 Anonym666 Allah tan umut kesilmez canım daha 3 günün var testler her zaman doğru çıkmayabiliyor canını sıkma inşallah güzel haberler alırsın.🤲🏻4 embriyo birden mi.şaşırdım bi an.nerde tedavi gördünüz acaba doktorunuz kim
Anonym666 btl194 InsAllah pazartesi farkli bi sonuc cikar ama bilemedim 😞 Avusturyadayim burda 3 embriyoya kadar yasal. Benm doktorum 4 koydu sansim iyce artsin ama nasip iste 😞
btl194 Anonym666 iki konur ama 4 ilk defa duyuyorum bence yanlış sizin emeklerinizi heba etmiş tabi doktordur vardır bir bildiği ama fikrim bu. Rabbim kolaylıkla nasip etsin inşallah hayırlı evlatlar 🤲🏻