ilkiminannesi 25 martda cinsiyet partisi yaptık doktorumuz %80 cinsiyet söyleyince ama yarın randevumuz var başka doktora geçtim sanki hiç cinsiyet bilmiyor gibi öğrenmek istediğimi söylücem😃değişir mi sizce değişmez mi😃
zelis_6034 ilkiminannesi ne söylemişlerdi cinsiyetini bacak arasina mi bakip söylüyolor da yanılma oluyo yoksa kemik yapisindan felan mi tahmin ediyolar çok tuhaf geliyo çünkü doktorlar nasil yanilabiliyo neye göre bakiyolar acaba 🙃
senaryo ilkiminannesi biri kemik yapısına biri bacak arasına bakarak 2 farklı doktor kız demişlerdi 😂bizde cinsiyet partisini yapmıştık 2 hafta sonra bana daha yakın bi doktora gittiğimde kızım nasıl hocam dedigimde oğlum olacağını öğrendim 😂detaylıya vsde girdim tabi o zamana kadar hep acaba mı aklımda kaldı ama erkekmiş 😂
ilkiminannesi zelis_6034 benim bebek en başından bu yana hep kafa aşağıda yatıyor sırt üzeri yatmıyor zar zor baktı hatta bi ilk baktı sonra çikolata ye gez gel dedi pozisyon aynıydı değiştirmedi bebeğim ama %80 erkek demişti
beyzaokanvebebek ilkiminannesi 12 hafta 3 günlükken erkek dendi %90 14 haftada detaylıya gittim kız dedi doktorum