esenalya bence ne düşünüyorsan o olacak. Anne hissiyatı bilmiyorum benim için ultrason kadar kuvvetli diyebilirim. Çünkü ben de yani çocuğumda o kadar hissediyordum ki elim karnıma gidiyordu. Kızım diyordum. Yani bazen çevremdekilerle konuştuğumda şey diyorlardı bana. Ne hissediyorsun kız diyordum yani kızdan ötesini hiç erkek hiç aklımın ucundan dahi geçmiyordu. Gerçekten de gittiğim an yani ultrasonda da baktığım gibi anladım zaten kız olduğunu bacak arası boştu zaten ben hissettim demiştim. E şimdi sürekli erkek erkek diyordu. Ben erkek hissediyorum diyordu bazen onu diyorum hayır erkek değil kız kız ya diyordu tamam mı senin hissiyat bu da benim hissiyatım diyordu sen de bir kızım varmış inşallah Rabbim sana bir tane erkek evlatla nasip eder iki meyveden de tatmış olursun ama şöyle bir şey var, ben de şu an hamileyim. kızım çok küçükken hamile kaldım, yani tamamiyle korunarak nasıl bir hamilelik oldu? ben de hala şoktayım. Kızım yedi ayına girecek ayın birinde. Yani benim için hem sürpriz oldu hem şok oldum. Bunda hiçbir şey hissetmiyorum. Kızım da o kadar hissiyatın kuvvetliydi ki bunu da ben hiçbir şey hissetmiyorum.