aysenurali Oda 2 de Aylin diye bi doktor baktı konuşturmadı bile bebeğe bile bakmama izin vermedi kafanı diğer tarafa çevir dedi soru sorduğumda bura soru sorma yeri değil doktoruna sorarsın dedi şok oldum gerçekten sonradaan hiç bir şey demediğime o kadar pişmanımıi içim içimi yiyo çok sinirlendirdi bu durumu yaşayan var mı
egeemomms aysenurali ordan o kadar nefret ettimki travma bıraktı bende diyecek bişey bulamıyorum valla
happyela aysenurali Cimere şikàyet edin. Şaka gibi. Kadın doğuma gidiyorsun ama bebeğine hakkında soru soramıyorsun. Elbette doktoruna soracak zaten ama 3 5 cümle kurmak bu kadar zor olmamalı ya.
ARYa143 aysenurali o nası bi tepki öyle ya insan karşındaki, gebe üstelik 😒 Drluk ayrı, insanlık apayrı bişey gerçekten. Bence siz hala vaktiniz varken detaylı için başka Dr a gidin, onı da şikayet edin o şekilde bir üslup olmamalı 🙌
bbusrt Etlik şehir hastanesinde yaptırdım ve normalde özel takipliyim. 1.5 saat sürdü nerdeyse, göremediği organı oldu tekrar yürüdüm tekrar baktı doktor. Çok iyi bi insandı. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın gerçekten 😔
ARYa143 Detaylı bakan Dr a soru sormak kadar doğal bişey yok, kendi Dr una sormadığını sorarsın hatta detaylı sonuçta! Bence o hiçbişey bilmiyor yanlış söylemeye de korkmuş ki azarlamayı seçmiş manyak😒
GokAnne Bende Bilkentte yaptırdım 5-10 dk bişey anca sürdü hiç bilgide vermedi gayet soğuk ve aceleciydi burda 1 saat sürdü diyenlere çok şaşırıyorum nasıl olabilir diye
egeemomms aysenurali kürtaj oldum içimde parça kalmış 2 ay sorma kendim farkettim ve kürtajdan sonra 2 kere kontrole gitmiştim görmemişler
happyela aysenurali olsun siz yine de edin. Herkes böyle düşündüğü için olmuyor aslında. Sen edersin yarın biri daha eder en azından bir şey yapılmasa bile uyarı alır kendine çeki düzen verir. Orada bedava oturuyormuş gibi hareket ediyorlar. Bu hizmeti kendi seçtiyse insana da insan gibi davranmak zorunda. Hayır ekrana baksan ne olacak mesela. Sırf gıcıklık.