kurkmantosuzmadonna Elisa0110 valla eşim bugün dolaptaki yumurtaların azalmadığını görünce sen kahvaltıda ne yiyorsun diye sordu? 😂 Dedim o an ne bulursam o birkaç gündür mesela tost yapıyorum hemen alelacele. Ama geçecek bu günler de inşallah. 🥹
kurkmantosuzmadonna Elisa0110 kesinlikle. Biz aç kalmayalım ki bebelerimiz de kalmasın. Senin ne kadar kaldı doğuma canım?
Elisa0110 kurkmantosuzmadonna sağol rahatladım yoksa sabaha kadar doğuracak mıyım diye uyuyamazdım da 🤭 arada eşime de şaka yapıyorum gece kalk doğuruyorum diye gerçek olsa inanmicak adam bana 😂😂
Elisa0110 egeemomms bak ya buldunuz mu yoksa ben Bi yer biliyorum güzel Bi yer ama sizde uyarsa bebeler için oyun alanı felan da var 😊
ikiprensesannesi___ @egeemomms çocuklarım sağolsun durmak nedir bilmiyorum oğlum kucak dan inmek istemez indiği gibi ağlar uyuyana kadar
Elisa0110 egeemomms bende bonavias diyorum Eryaman da 😊 Ayşegülün dediği yeri hatırladım tarihi fırın demişti sanki
Elisa0110 egeemomms google den bak beybi hoşunuza gitmezse başka bir yer bakarız Ayşegülün dediği yerde güzel