saziment derya1993 ayda yılda bir aklına gelirse dokunur ve öper ama genelde yapmıyor birde 17+2 olduk ona rağmen karnım dümdüz hiç çıkmadı hamile olduğumu unutuyor bile olabilir 😅😅😅 karnım çıkıp hareketlerini dıştan görmeye başlayınca daha çok dokunur ilgilenir diye düşünüyorum erkekler biraz daha geç kabullenip alışıyorlar kucaklarına aldıkları zaman anlıyorlar diye düşünüyorum
sym_yc derya1993 benimkine ben şimdiden masal okutuyorum saçma geliyor karmınla konuşuyor sanıyor ama gece sever yavrularım iyi misiniz orada falan der o hanımefendinin eşi ince ruhluymuş
gulgunn İkinci bebeğimiz evet eşim günaydın der onunla konuşur, 2.5 yaşındaki kızım da ‘minnoşum kuşum’ diye seviyor karnımı o kadar gurur duyuyorum ki kızımla ! Tarifi yok hele elini yanaklarını göbeğime koyması konuşması ❤️ 12 haftalık gebeyim
sunasoysal55 derya1993 benimki ogrendigimiz gun basladi konusmaya sevmeye 33 haftaligiz suan cocuk babasinin sesine alisti eşim konustukca tepki veriyor 😂😂
azra01 derya1993 benimkide arada bir elini atar sever ama 1 dk bile sürmez 🤣🤣 onlara babalık bebek doğunca yükleniyor
prensesannesi246 derya1993 eşim kızımdayken tekmesini hissedip korkmuştu doğuma kadar hiç dokunmamıştı geçenlerde de dizinde yatarken bebeğim hareket ediyordu elini koy dedim ve ben hissedince içim bi garip oluyor dedi dokunmadı 😂 sevememişmiş biz napalm ya😂😂
aslhanatlas derya1993 benim eşim uyurken bile elini karnıma koyuyor ilk çocuktada öyleydi hatta doğum yaptıktan sonra uzun süre eli karnıma gidiyodu öpüyodu alışkanlıktan 😍