mamaofaa ben 13 haftaligim fetal verdim ptesi cinsiyet ogrenecegim tahlilimiz de temiz cikti cok sukur. arkadaslar siz ne zaman ihtiyaclari almayi dusunuyorsunuz ya da basldiniz mi neler aldiniz bebis icin
seloanne mamaofaa ben yavaştan başladım ama kod indirim fln olunca, indirim donemini bekliyorum açıkçası daha çok zamanimiz olduğu icin hersey çok pahali çünkü
seloanne hilalaselll4 eczanedede var trendyolda flnda satılıyor, migren mentol tasi diye geçiyor sakaklara sürüyorum
mahirim2026 hilalaselll4 Evet artık bakmaktan izlemekten yoruldum dua ediyorum zikir çekiyorum Rabbimden başka gidecek yer yok şu an inşallah Rabbim dualarıma cevap verir gönlümde olanı nasip eder de bende rahat bir nefes alırım pazartesi günü öğrencime inşallah 🥹
mahirim2026 hilalaselll4 Amin canım benim Allah razı olsun duanı eksik etme Gerçekten yıpratıcı bir süreçten geçiyorum inşallah bunun sonu sevinçtir mutluluktur💙
mahirim2026 hilalaselll4 Amin haber veririm yazarım inşallah büyük bir mutlulukla sevinçle buraya fırsatım olursa o haberi alınca zannetmiyorum yerimde duracağımı ama bakalım 🥹💙
demdemhat hilalaselll4 kalça ağrılarım var. Yemek yiyince çok şişiyorum.koju hassasiyetim vardı o geöti 2 haftadır falan. Cinsiyeti daha öğrenmedim . 14+2. 14+6 da randevum var ini öğrenirim
atik_ hilalaselll4 merhaba bende 14 +4 üm ayın 30 unda randevum var cinsiyeti öğrenirim gibi geliyor ve ikili teste yaptı doktorum kan sonucunda öğreneceğim o yüzden biraz korku var
nazliiaytac hilalaselll4 biri bize mi seslendiii😂 Miğde bulantım tamamen kesildi Cinsiyet hala belirsiz öğrenemedik 15. Haftaya giricez Ara ara çabuk yorgun düşüyorum Hareketlerini artık hissediyorum 🤷🏼♀️