Papatyakiz eminekyr Pazartesi değere bakacak ebe test sonucuna baktı hayırlısı olsun gebesiniz dedi folik asit başlattı
Mhanifee Papatyakiz canım ben folik asit kullanmıyorum banada söylediler aldım alıyorum dedim ama almıyorum zararlarını duymuştum bi araştır. kendin bilirsin alıp almamakta . doğal olarak yediğimiz besinlerde de var onlardan da alabilirsin.
eminekyr Mhanifee sizin ilk kan sonucunuz kaç çıkmıştı acaba ben bugün verdim adetime 8 gün var 1.07 çıktı
Papatyakiz eminekyr Canım benim yarın 2. Günü olucak gecikmemin pazartesi değeri öğrenecek bence reglinin gecikmesini bekle öyle tekrar kan ver
Mhanifee eminekyr adetinize 8 gun varken sizde çıkmaması çok normal biraz daha sabredin belirtiler görürseniz yeniden kan verirsiniz. ama belirti olmazsa da adet geçmesini bekle canim
zehea hunerg benimkide böyleydi cok erken yapmıstım bende yüzde yüz var burda hatta benimki bundan daha azdı söküp ışık falan tutmus görmüstüm
Papatyakiz Mhanifee Canım gebelik için kullanılan bir folik asit söyledi ilk 3 ay içmek gerekiyormuş zaten bebeğin beyin omurilik için kullanılması gerekiyormuş. Ebe öyle dedi.
ikiemanetinannesi Adet olacağım gün yapmıştım böyle silik çıktı ertesi gün kan verdim 521 çıktı testte. Var görünüyor sizinde kan verin içiniz rahat etsin 🥰 @hunerg
hilalhs Bence var benimde aynısıydı çok ince silik çizgiydi 5 gün sonra yine silikti o dönem beta 300 lerde çıkmıştı ben hamile olduğunuzu düşünüyorum 🫧💕🩷🩷