mommymon mystery94 şeffaf akıntım var az ama bide hafif göğüs ve bel ağrısı onun dışında yok ama regl öncesi de aynı belirtiler olduğu için bir farklılık hissetmiyorum o yüzden umutlu değilim🥲
_Mother_ NovaVina_ aaaa canım nasılsın hatırladın mı beni menekşe 2023- 2024 yılından gebelik manifestosu dye sohbetimiz vardı seni gördüğüme hem sevindim hem şaşırdım ara ara merak edip bakıyordum sana 🙈😍
mommymon mystery94 ilk gebeliğimde benimde yoktu sanki. Öyle hatırlıyorum 5 sene geçti üzerinden belirtiler olduğu için regl olacağım gibi geliyor
NovaVina_ mystery94 çıkmaz. Erken diye yapmadım. Regli belirtimde yok. Sadece iğne iğne batma var arasıra. O kadar.
arsesraa Benim de bat 20-21 gibi ama karnım ağrıyor hafiften regl gibi bir de akıntım var yani regl olacağım muhtemelen testler de negatif :(((
mystery94 arsesraa ya benim de o civarda kuzum da ama hiç bende regl olacağım gibi belirti de yok anlamadım ki beyaz akıntı gelmiş bendende
NovaVina_ _Mother_ yaa evet hatırladım nasılsın ? 🥹 gebe oluncaya dek buralara girmemeye yemin etmiştim ancak dayanamadım. Özelden konuşalım dilersen 😍 şaşırma şaşırma. Hala ana olamadım :/
NovaVina_ mystery94 yapmayacağım galiba 🥲 o kadar cok gördüm ki tek çizgi testlere karşı fobi gelişti.