yorgunannis tuba_grz bilmiyorum ki cevap vermeyenlerin çoğu bilmediği için yazmıyor birileri yazar illaki
aysekaran tuba_grz ne kadarın var ki canım benim. Eşarp diye açarsın çorap iç çamaşırı falan da eklersin bence güzel olur. Paran varsa muhakkak dene derim. Kadının elinün değdiği herşey çiçek açar zaten
tuba_grz aysekaran şöyle bi 800 fln yani kredi fln çekersem o kadar olur bir de konteynırda açmak istiyorum
Yasemin1 Eşarp işinde güzel para var , bn önce dükkanda çalıştım sonra kendim evde satış yapıyorum geliri çok güzel ama iç çamaşırdı falan çeşite degilde çorap türü şeylerde yanında gidiyor
Yasemin1 tuba_grz birden o kadar yüklenmeyin bence önce biraz getirin sonra ne çok gidiyorsa , neler tercih ediliyorsa ona ağırlık vererek ilerlersiniz
aysekaran tuba_grz Allah yüzüne baksın canım ben dükkan açma süreçlerini hiç bilmiyorum mutlaka araştır derim💗
Yasemin1 tuba_grz mesela benim yaşadığım yerde yazma tarzı degil de şal çok gidiyor yeni ürün çıktığı an alıyorum, mesela toptan yazma çok isteniyor umre ziyaretlerinde dağıtmak için o yüzden o tarzok getirirm
Yasemin1 tuba_grz yok ben daha önce başka bir dükkanda çalıştım ama kendi dükkanım olmadı evden yapıyorum ben