Mrvaydn18 Kızlar nişanım geldiiiii😫 Allah'ım duş alıcam sular kesik bıktım bu Esenyurt'tan bıktım bıktım bıktım😂. Acaba nişandan kaç saat sonra doğum olur ki😅
Yldzlh Mrvaydn18 kimi 2 hafta sonra doğum yapar kimi 1 hafta sonra kimi de 2 3 gün sonra vakti yok ama beklemede kal Heran gelebilir ☺️
kubradr Mrvaydn18 ya bende gebeyim de nişan gelmesi Ne demek nasıl bişey o geldiğini nerden anlıycam ay suan kendımı çok cahil hissediyorum😄😄
Mrvaydn18 rabiagucer03 doktoruma nişanım geldi dedim hemen gel muayene edelim dedi neyse gittik hala 3cmlik açık eve gönderdi 🤦🏻♀️ nstde sancım da çıkmadı. Sanırım ben de bekleyecem baya
Mrvaydn18 kubradr kız sümükümsü koyu kıvamlı bir akıntı normal akıntıdan farklı baya. Gelince anlıyor insan ben de nasıl anlayacam diyordum 😊
Ruyam34 Mrvaydn18 kaçıncı hafta hangi hastaneye gidiyorsun Beylikdüzündeyim yakınız die merak ettim . Nişan geldikten 1,2 saat içinde de doğurabilirsin 1 hafta sonrada o belli olmuyor çünkü ama srtık anne hazırlan dio :)
Mrvaydn18 Ruyam34 ben taaaa bağcılar güneşli de Eray Balcan'da gidiyorum yaklaşık 45 dakika 🤦🏻♀️😅 ya ouf evet doktora gittim baktı açıklık 3cm ve nstde sancı yok eve geri geldim 😅
Necla06 Mrvaydn18 34. Haftada nisanım geldi 38+5 te doğum yaptım 😍 bir kaç saat için de de olabiliyor benim gibi 1 ay bile sürebiliyor doğumun başlaması 😍 güzel doğumun olsun insallah 🙋🏻
Mrvaydn18 Necla06 kız 4 hafta neyy amaaaan 😅😅 ben de nişan gelince bir heyecan efendim bir telaş aha doğum süreci başladı diye 😅
Htctsbk Mrvaydn18 ya nişan olduğunu nasıl anlıyoruz. Ben bişey anlayamadım normaldeyse akıntım vardı serklajlıydım birde dün aldırdım kan geliyordu ama bugün sabah daha. Değişik kanlı mukus gibi geldi nişan mıdır
Mrvaydn18 Goksinismail oy oy oy geneli iki üç dört hafta sürmüş ya. Ben de sanıyorum aha doğum süreci başladı
Ozlmdoruk Mrvaydn18 canm klozette akar gider o hemen nasil anliyorsunuz peceteyle silince mi hemen gitmiyor mu
Necla06 Mrvaydn18 nişan geldi ben çantayı hazırlıyim artık dedim 😂 aman diyim heyecan yapma hayırlı doğumların olsun insallah sağ sağlım al kucağına 😍
Tugba2626 Mrvaydn18 ay sen Eskişehir’de olsan hamama götürürdüm seni sıcak suyun dibine vururduk. şaka bi yana allah kolaylık versin canım hastanelerde banyo oluyor sorsaydın keşke orda duş alıver