Dün sabah kontrolüm vardı her şey normal hastaneye gittim. Nst de sancılarım çıktı. Ama sabah pek hissetmiyordum. Öğleden sonra dinlenip tekrar gelmemi istedi doktorum. Bu sefer sancılarımı hissetmeye başladım aşağı doğru baskı da vardı. Öğleden sonra gittim yine nstde sancılarım çıktı ve 4 cm açıklığım vardı. Doktorum doğumun başlıyor dedi. Ama sancılarım dayanılmayacak kadar değildi. O yüzden tekrar eve geldim. Doktorum akşam 7 gibi istersen yine gel dedi. Bende akşam tekrar gittim ama bu sefer nst de düzenli sancılarım çıkmadı pek. Bende akşamkileri daha az hissediyordum zaten. Açıklığım ise hala aynıydı. O yüzden yatışım yapılmadı. Tekrar eve geldiğimde nişanımın geldiğini fark ettim. Ama sancı pek hissetmiyordum. Sancılarım bir anda azaldı bugünde pek sancım yok. Yürüyüş, egzersiz vs. Yapıyorum. Ama hala sancım yok. Bu durumu yaşayanlar oldu mu? Napabilirim acaba bugün tekrar hastaneye gitmedim. 37+3 haftalığım. Bebişin gelişimi 2 hafta önde gidiyor. Kilosu dün 4e yakın dedi. Hala gelmezse ve daha fazla alırsa normal doğumda yapabilir miyim bilmiyorum 🤷♀️🤷♀️