Haticecinar Kizlar günümü verdi doktorum 4 mayis insallah heycan dorukta🙈🤰 hayırlısıyla alalim bebislerimizi kucaklarima insallah🙏
Nurseyma Haticecinar minicikle aynı Doğum tarihimiz ve muhtemelen benim kızımda 4 Mayıs’ta doğacak Anne kız aynı olacak Doğum tarihimiz 💞 allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏
Haticecinar Alyamm hayirlisi olsun insallah, hayir 2.gebeligim insallah 6 yil once sezeryan olmuştum çatim olmadigi icin mecbur sezeryan olucam🙏
Gzddlk Haticecinar bende 7 yıl oldu sezeryan oldum canım 30+4 üz şimdi 38,39 haftalarda alırız dedi doktorum bakalım ilki 37+5 te olmuştu
Alyamm Haticecinar amin inşallah çatıma bakılmadı daha inşallah normal yapabilirim ama kendimide bebeğimide normal doğurcam diye riske atamam hayırlk doğumlar olsun inşallah benim regli tarihime göre tahmini doğum tarihi 6 mayıs
Haticecinar Gzddlk oglumda 37+2 de olmustum sancim gelmisti yoksa 38 de alincakti benimde şimdi kizimda 38+3 olmus olacak tam zamani die dusunuyorum bende beklerse tabi abisine cekerse erken gelir zamaninda gelsinde🙏🙈☺
Haticecinar Alyamm aynen ole canim insallah saglikcakla dogurursun sende sezeryan olursa daha erken alio tabi
Gzddlk Haticecinar bende 32 haftamda gideceğim çalışabilir raporu da alacağım inşallah bizim de gün belli olur sabırsızlanıyorum bende
Haticecinar Merib bakildi canim ilk hamileligimde afedersin iliskide bile ilk defa giriyomussun gibi oluyor cok aci cekiyorum halbuki catim yokmus ondan oluyormus
Haticecinar Gulnurcnplt hayurlisu insallah cnm 15 gun onceden aljyor sezeryanda insallah hakkimizda hayurlisi olsun🙏☺