Deletedmom_877 Perinatolojide bebek ölçümlerinde ve organ incelemesinde detaylı ya ondan dolayı doktorun yanlış hesaplama veya ölçme durumu yoktur değil mi yani ölçtüğü ne zaman hamile kaldığını da gösterir
guzelmom Deletedmom_877 bebek 1 hafta ileride veya geride de olabilir adet tarihin önemli bu konuda. Mesela benim bebeğim kafası karni bir kaç gün oynuyor ama bacak boyu 1 hafta 10 gün kadar geride çünkü biz minyonuz. Yani hepsi bire bir haftanla uymayabilir veya bebek iri olabilir ufak olabilir.
Deletedmom_877 guzelmom evet onu biliyorum hepsi aynı çıkmıyor zaten de yani adet tarihini baz alıyorlar eğer adet tarihi ile uyumlu olmaz ise söylerler değil mi bebek şu zaman oluşmuş tarzında
Deletedmom_877 aslmoms evet onu biliyorum hepsi aynı çıkmıyor zaten de yani adet tarihini baz alıyorlar eğer adet tarihi ile uyumlu olmaz ise söylerler değil mi bebek şu zaman oluşmuş tarzında
Deletedmom_877 twobabymomm evet onu biliyorum hepsi aynı çıkmıyor zaten de yani adet tarihini baz alıyorlar eğer adet tarihi ile uyumlu olmaz ise söylerler değil mi bebek şu zaman oluşmuş tarzında
twobabymomm Deletedmom_877 malesef oluştuğu zamanı bilemezler ki ya geriden geliyo ya önden gidiyorsa onu söylerler sadece
Deletedmom_877 twobabymomm onu da anladım günümüzle uyumlu mu dediğimiz de evet veya hayır demeleri adet günü ile uyumlu olduğunu gösterir değil mi
twobabymomm Deletedmom_877 evet adet gününü hesaplar ona göre uygun mu değil mi söylerler. Mesela benim bebeğim bir hafta önde gidiyor adet hesaplamasına göre
Deletedmom_877 twobabymomm benimkisi tam dedi ara da 2 gün var 15 inde olacağına 13 ü yazmış tahmini doğumu mesela uyumlumu diye sorduğum da uyumlu demişti kafama takıldı baya da oldu hani çekineli de şu an 31 haftadayım
twobabymomm Deletedmom_877 anladım doğum işte bebeğe bağlı kimisi erken gelmek istiyor kimisi geç geliyor inşallah zamanında sağlıkla kucağınıza alırsınız 🫶🫶