momrose Kızlar sabah kahvaltıyı 11 e doğru yapıyorum. Eşim işten 10 da geldiği için yemeği onla yemekten hoşlandığım için akşam yemeğini de akşam 10 da yiyorum . Sizce geç bir saat mi . İyi mi . Ara öğün düzenli yapmıyorum ama meyve falan yiyorum ikindi
guzelmom momrose hafifte olsa saat 16 gibi öğlen yemeği ye. Ara öğün de bir meyve bir bardak süt veya yoğurt veya kefir tüket belki yemekte zorlanıyorsun ama bebeğin kemik gelişimi için önemli. Maden suyu tuzsuz kuruyemis de olur. Çay kahve çok yönelme. Akşam 22 a kadar aç durma kaç haftaliksin bilmiyorum ama baş dönmesi mide bulantısı çok yapar açlık.
guzelmom momrose gebe okulunda ebemiz şey demişti peynir yumurta yiyemeyen gebelere önerim ara öğünde peynirli otlu yumurtalı bir kek yapsın en azından protein vs o şekilde alsın vücudu diye içine fındık badem de atılabilir. Kekde bunların kokusu çok belli olmuyor çünkü.
momrose guzelmom 15+5 im demin şöyle bir şey yaptım ilk defa 1 bardak meyveli kefir 1 elma 4-5 ceviz içi 4-5 badem Bu sizce ara öğün için yeterli mi
momrose guzelmom yumurtayı ve peyniri sabah kahvaltıda yiyorum çok şükür , benim sorum kahvaltı ile akşam yemeği arasındaki saat farkı ideal mi
allyslife momrose proteinli bir ara öğün ekle bence, kefir meyve ya da kefir kuruyemiş gibi, kefir yerine yoğurt da olabilir. Uzun saatler aç kalma, kaloriden zengin beslenme tabii ki ama sağlıklı ara öğün ekleyebilirsin.
allyslife momrose ben 14 haftalığım ve bulantılarım kusmalarım çok, serumla ayaktayım maalesef, beslenemiyorum o yüzden. Pek sağlıklı ilerlemiyor beslenme düzenim maalesef.
momrose allyslife Anladım inşallah tez zamanda normale dönersiniz iştahınız açılır , siz de yiyebildiğiniz şeyleri çok tüketmeye çalışın öyle dengelenir inşallah