babyonn İkeadan almak mantıklı mı? Yoksa mobilya mağazalarından almak daha mı sağlam olur istikbal, doğtaş ya da enza gibi. Hangi özelliklere dikkat etmek gerekir mesela çekmeceli mi olmalı? Şifonyer de alacağım. Tecrübesi olanlar var mı? Sen
yagiz_didem babyonn ben özel oda yaptırdım abısı ile aynı odayı kullanmak zorundalar evde ranzalı gommelı dolap yaptırdım ama abısıne de daha önce bebeçeyizden almıştım 1.5 aya anca gelıyo ıkeadan kendıme dolap almıştım ama çabuk kırılmıstı
beyzzsenturkkk babyonn çok raflı ve çekmeceli olması. askı yeri olmalı ama fazla değil raf ve çekmece en önemlisi
yurdtas babyonn ikea brımnes aldım ben,pax dolaplar aşırı derin ve boyu yüksek geldi bana,aldığım hem fiyat olarakta avantajlıydı kurduk gayet sağlam parçaları ve güzel şık duruyor.İçi güzel ancak bir raf daha alıcaz biz biraz yetersiz geldi bana
babyonn Kiracıyım oda yaptıramam çünkü taşınma ihtimalimiz var. Normal mağazalara baktım böyle daha çok büyük yatak odası tipli dolaplar var ikea sade gelmişti aslında ama dayanıklılık konusunda şüphem de var ne yapsam bilmiyorum. Pax bakıyordum ben de dört kapılı olacak şekilde