derya1108 Merhaba bir haftadır griple doğal yöntemlerle mücadele ediyorum. En son öksürük kaldı doktora gittim antibiyotik ve öksürük şurubu verdi. Ama bugün çok kötüyüm sanki öksürdükçe akıntım geliyor. Bebeğe bir şey olmaz değil mi 🥹 19 haftalık hamileyim
kadertuna0 derya1108 hiçbişey olmaz birebir yaşamıştım doktora sormuştum gülerek cevap vermişti hiçbişey olmaz diye :) geçmiş olsun umarım atlatırsın bi an önce
097 derya1108 ben hamileliğim boyunca grip öksürük geçirdim sadece arada limonlu çay içtim ve hala kusuyorum ben de çok korktum bir şey olacak diye çok şükür olmadı
D_erin1 derya1108 ben 2 aydır yaşıyorum bu durumu acayip kötü bı öksürük bebekte bişey olmadi beni zorluyordu daha tm.gecmedi
derya1108 kadertuna0 Ay gerçekten mi öyle tedirgin oldum ki acile gitsem de bir bebeğe baktırsam mı diye düşündüm 🥹
Byn1998 İlk gebr kaldığım aydan bu aya kadar yani 18 haftayım hala öksürük var geçmeyen birşey olmaz yani
derya1108 Byn1998 baharsst İnşallah sıkıntı olmaz akıntı da öksürdükçe artınca tedirgin oldum bende teşekkür ederim 🫰
baharsst Ben alerjiden kaynaklı surekli hapşırma halindeyim. Günde belki 40 kez. Kasıklarım ağrıyor. Bende sordum birsey olmaz dedi
Byn1998 derya1108 ah bacım akıntı hrp oluyor benim öksürük olsada olmasada gebeliğin kötü yanı hiç hoşuma gitmiyor ama malesef öksürükten boğazlarım çok kötü aylarfır ama bebiş iyi
psymom2 İki haftayı geçik kusarcasına öksürüyorum grip sebepli çok şükür bir sorun yok 🙏🏻 içiniz ferah tutun
derya1108 Byn1998 Çok geçmiş olsun sizede 🫰 Evet malesef hamilelikte akıntı fazla ama insan grip olunca bir de öksürük olunca her şeye daha dikkat kesiliyorsun
derya1108 sedabldk 097 D_erin1 Ay çok şükür içimi ferahlattınızz kızlarrr 🩷 Hepinize çok geçmiş olsunn 🩷