ezgickm eminekyr canım çizgi görünüyor ama o kadaaar net bir pozitifle kan sonucum 3 çıktı ki kimseye umut vermek de üzmek de istemiyorum o yüzden 🥹💓 inşallah görünen çizgi doğrudur🎈❤️
nilruhu eminekyr çok silik bir çizgi var evett😍 inşallah sağlıkla oradadır minik🙏🏼 regliniz gecikti mi?
eminekyr ezgickm ya bu marka beni fıtık etti yemin ederim Şırnak’ta görevdeyim marka bulamıyoruz yarın kan vereceğim ama
eminekyr İlk iki yazılı olan ovitrelle sonrası dpo 7. Gün yapıldı 1. Olan prodoctor ikinci olan Comfort days 3. Olanda comfortdays bu marka dpo 7 yaptığımda da çok silik hayaliydi testte mi bir sıkıntı var acaba?
eminekyr nilruhu işte çatlatma iğnesinin olduktan 7 gün sonra yaptığımda prodoctor da net gördüm iğneden sandım acaba bugün yaptığımda iğneden dolayı düşüyorda ondan mı silik?
eminekyr nilruhu verdim kan 1.07 negatif yani ama dbo 10 bugün bakalım varsa adet gününe kadar katlar yoksa Rabbim bilir 🙏
eminekyr Selim_Alparslan ama iğne olup mu yapmıştınız doğal yolla olabilir net verir ama iğne etkisimi acaba dedirtti bana