birumut_ Kızlar 5+4 üm canım acayip derecede ton balığı çekiyor dün yedim salataya koyup ama bugün de çekiyor ağzımın suyu akıyor bu aşerme mi yoksa benim pis boğazım mı bilmiyorum ama fazla yemek de tehlikeliymiş içerisinde ki civa yüzünden ne yapacağım ben aklıma geldikçe canım çekiyor
yesiimmom birumut_ Hiç yenmez diyen de çok az tüketilebilir diyen doktor da var dikkat etmek lazım hamsi falan yemeyi deneyin belki bastırır isteğinizii
dalyaluna35 Canim ton balığı yememelisin hamilelikte yasak asermek zor oluyor biliyorum ama onemli olan bebeğinin sagligi, hamsi sardalya gibi balıklar yersen belki ton balığı isteğini bastırır
annekiz6141 Haftanız aserme için çok erken değil mi ya 🙄 bilemedim ki 🤷♀️ ben bir ara şırdan aserdim yiyemedim doktor onermedi dunde şeftali canim çekti sağolsun esim buldu getirdi benim 28+4 haftam 🙊
yesiimmom annekiz6141 Ay şeftaliyi nerden buldunuz ya biz asla bulamadık ben de deli gibi şeftali nektari falan istiyorumm😂
annekiz6141 yesiimmom hiç bilmiyorum valla eşim dedi karisma o is bende bi geldi al bunu bol bol ye diyor 🤣😂 küçücükler zaten yedim midem yandı sonrada.. Meyveli yoğurt yiyin şeftalili.
birumut_ Kubra381 haftada 1 tane light yenebiliyormuş dün yedim ama bugün de istedi canın pis boğazımdan😂😂
Kubra381 birumut_ ay bişey diyemiycem😀 normal şeyler aşer kız meyve falan 😀 ben badem çağlası ve can eriği aşerdim yedim şükür😅