superstar_00 NaimeYilmaz Merhaba daha önceden başa sabitlenen gönderiler yoktu neden bazı gönderiler başa sabitlenmiş? Üstelik Google üzeri giriş yapıyorum.
esra8samet NaimeYilmaz maesef forumun eski hali daha güzeldi birde hızlı erişim kısmı ana sayfada altta olmalıyı girdiğim gibi onu görmek istemiyorum bebeğime ait kendime ait bilgileri görmek istiyorum
esra8samet Keşke güncellemeseydimm😔 forum kısmı karmakarışık bi öncekinde daha önceki bildirimlerimi yorumlarımı görebiliyordum aynı şehirde olan yorumlar paylaşımlar nerede? Ana sayfada hızlı erişim neden üst kısma taşındı ? Olmamış….
maviiiss NaimeYilmaz forumda ara kısmına yazıyorum ama tartışmalarda aşağı tarafta bir sürü ilgili şey çıkardı şimd hiçbir şey çıkmıyor aramaya basınca yine hiçbir şey görünmüyor
NaimeYilmaz maviiiss Arattığınız kelimede yapılmıs yorumlar listeleniyor altlarda da başlıklar vardır ama ilettik bu durumu iyileştirme yapılacaktır
clementine16 Forum görüntüsünü ve aradığımız kelimenin içerikte değşl başlıkta olmasını yani eskisine dönmesini istiyoruz teşekkürlerr
superstar_00 NaimeYilmaz Sorun yok mu? İyi de ben o gönderileri başa sabitlemedim ve daha öncede böyle değildi benimle alakası olmayan gönderileri giriş sayfasında üste sabitlenmesi benim için rahatsız edici bir durum.
NaimeYilmaz superstar_00 Post sabitlemesi her gün yapılıyor yeni başlanmadı ama içeriklerin ön izlemesi var şu an farklı olarak.