hou Lavin08 valla aşkom canım çıkıyor okulda hele bittim ya Allah’tan yarın tatil Annemlere gidicem Hazel biraz orada oyalanır ben de dinlenirim🤭
hou Lavin08 evet kuzum kendime öyle söz verdim evde kalırsam dayanamam diye annemlerde kalacam pazara kadar😂 ama benim bu ay negatif zaten beklemiyorum çünkü yumrtlama oldu mı olmadımı pik çok mu kısa sürdü emin değilim
Lavin08 hou niyeyse bende ilk gunler umudum vardi ama dpo 8 den sonra bi olumsuzlastim bacim ne diyelim nasibimizde varsa olur yoksa obur ya sil bastan baslariz bacim
hou Lavin08 valla kuzum İnşallah içindeki his yanıltır seni olumluya çıkar🙏 ben de hep olumsuz his vardı hala var test yapmaua bile korkuyorum ama işte iğne için ne olur ne olmaz diye yapayım diyorum
Lavin08 hou insallah bacim ya yarin sabah yapayim dpo 10 cikmazsa pazar da yaparim dpo12 de negatif cikarsa bu ayda noktayi koyariz😅
Lavin08 hou tamam bacim benimde dpo10 negatif zaten tutsa sasardim bacim ben elendim umarim senden ve diger kizlardan hayirli haberi aliriz
hou Lavin08 üzüldüm kuzum🥺 sağlıkla inşallah gelecek aya olsun kuzum. Eşin göründü mü doktora belki onun hızında ya da hareketliliğinde sıkıntı oluşmuştur bir baktırsın bende de bu ay tutmadı hissediyorum 0 belirti.
Lavin08 hou oyle bacim napalim aynen ben gittim herseyi yaptirdim sıkıntı yok dedi doktor kurban bayramindan sonra izne cikcak o zaman bide ben gideyim test vereyim dedi olsun bacim umarim senin tutar
Lavin08 hou yok bacim yarin dpo 12 son kez yaparim dahada yapmam dedim bugun yapmadim o yuzden tamam bacim haber edersin insallah senin tutmuş olsun🙏❤️❤️
hou Lavin08 gelecek aya İnşallah diyelim bacım🥺🙏 ben yapmadım daha akşam eve geçeceğim o zaman yapıcam ama ben de negatif yani belirti his falan bir şey yok
samaa_ Lavin08 🥲 bende dpo 10 negatif. @hou birlikte haziranda yapalim su isi🥹ama ben bu defa ovulasyon kullanmicam.