Lavin08 hou saglik olsun bacim haziranda tekrar deneyelim pes etmeyelim ben test almadim bacim regliyi bekliyorum iste 4 yada 5 haziranda olcam degerlendirmedim bu ayi bacim 20 gunde 2 iki defa iliski oldu zaten imkansiz😅😅hangi gun olursam yazcam
Lavin08 hou yok bacım olmadim ya dünde bugunde bekledim ama olmadim yarin olurum heralde belim agriyor çünkü
Lavin08 hou yaptim bacim dün negatif her zamanki gibi 😅🤦♀️artik alistim ya 😥regl olmayi bekliyorum bacim bugunde olmadim bittimi senin reglin basladinmi teste
hou Lavin08 alıştık artık gerçekten 🥺 bitti bacım yok Pazartesi basliycam 9. Gün oluyor zaten 11 ya da 12 de pik görüyorum hep öyle olur herhalde yine. O kadar umudum yok ki teste başlamayada hevesim yok
Lavin08 hou oldum bacim dün oldum😅🤦♀️5 gun gecikmeden sonra 35.gun oldum pazar gunu biter bacim 2 gune 1 iliski seklimde degerlendircem sen naptin pik gördün mu
hou Lavin08 hayırlısı bacım inşallah bu ay olur🙏 öğlen yaptım pike çok yakındı akşama ya da geceye pik olur bakalım artık kuzum
Lavin08 hou inşallah bacim ya hepimiz icin artik gerçekten yordu bu süreç 😥degerlendir bacim bugun mutlaka hayırlısıyla inşallah tutar🥰🌸
Lavin08 hou insallah bacim dpo saymaya basladinmi bacim benimde regl yarin bitiyor pazartesiden itibaren 2 gune bir degerlendiririm
hou Lavin08 bugün başladım kuzum bı sefer geç çatlado benim geçen ay 11 de gördüm bu ay 13 te gördüm bugün 14. Gün dpo1 diye başladım
Lavin08 hou işte bazen değişiyor bacim süreç hadi bakalim bacim hayırlı sonuclar alalım bu ay hepimiz inşallah 🙏🌸🥰
Lavin08 hou naptin bacim nasil gidiyo dpo 8 mi bugun ne zaman test yapcaksin benim bat 10 temmuz daha catlama bile olmadi bence akintim yok