hou Selim_Alparslan amin canım valla artık ne oldu bilmiyorum ağlayamadım bile olmadı yine dedim biras durdum sonra hazırlandım çıktım okula geldim. Rabbim bilir en doğru zamanı sağlıkla nasip etsin hepimize🙏 sen test yaptın mı
Lavin08 hou dun oldum regl bacim en azindan dongum duzene girdi eskisi gibi 30 gunde 1 oluyorum ona seviniyorum artik ama bu ay ovulasyon almicam esimde bu ay izin alinca doktora gitcek sperm testi fln versin bi bakalim bacim ne cikcak
hou Selim_Alparslan daha varmış kuzum inşallah inşallah pozitife döner 🙏 değilse de hayırlısı ile gelecek ayı bekleriz yine beraber
Selim_Alparslan hou hayırlısı olsun bitanem üzme canını ama bende regl olcam sanırım aşırı kasıklarım ağrıyor
hou Selim_Alparslan sağol canım benim yeni aya ümitlenicem artık bakalım nasip kısmet vakti zamanını bekliyor demek ki biz sabredemiyoruz. İnşallah yerleşme ağrılarıdır aynı oluyor ya adet öncesiyle. Benimde ocaktaki kaybımda öyle oldu adet öncesi negatifti hep kasıklarım çok ağrıyordu adet oluyorum sanıyordum testler hep negatifti sonra gecikmenin 3. Günğ kanda pozitif görmüştğm ama maalesef kürtaj oldum 🥺
hou Lavin08 aynen kuzum düzene girmiş olması çok sevindirici İnşallah hayırlı haber gelir bu ay eşinde de bir sorın çıkmaz İnşallah 🙏💕
Selim_Alparslan hou Rabbim hayırlısını versin aşkım. Benimde regle 3 gün kaldı sabah tesy yaptim negatif aşkım tutmadı sanirim ovulasyonda takip etmedim ya
hou Selim_Alparslan İnşallah gelecek aya o zaman hepimiz sağlıklı güzel haberi alırız canım benim 💕 senin ilk bebek mi yoksa kardeş mi istiyorsunuz bizim gibi🤗
Lavin08 Selim_Alparslan 8 aylik cok kucuk degilmi kuzum benim kizim 2 yasinda acaba erkenmi diye düşünüyorum 🙂
hou Selim_Alparslan oyyy Maşallah aşkım ya sağlıkla huzurla büyütmek nasip olsun İnşallah 🙏🌸 benim kızım var 4 buçuk yaşında biz de o da kardeşi olsun istiyoruz 1 senedir ama kısmet olmadı Eylül ayında kimyasal oldu Ocak’ta kürtaj oldu bakalım ne zaman kısmet olacak🥺 senin de ara uzunmuş zor mı oldu ikinci yoksa istediğinizde hemen oldumu🤗