ec691 Detaylı ultrasonda her şeyi doğal ama bağırsakta parlama genişleme var dedi amniyosentez aldırmamı önerdi 2 hafta sonra tekrar takip için gel dedi bu korkulacak bir şey mi çok tedirginim yaşayan var mı lütfen yardımcı olun
serabis ec691 genellikle erkek bebeklerde görülüyor ama sonradan geçiyor sizinkinde öyledir inşallah 🤲
yelizuraz ec691 benimde kalbinde ve bağırsağında görüldü bağırsağındaki geçti çok şükür şimdi kalbindekinin geçmesini bekliyorum kendinizi üzmeyin bu doktorlar zehir ediyor hamileliği insana yüzlerce yorum okudum 4 haftadır parlaklık olupta sorun olan 1 kişiye bile denk gelmedim
ec691 serabis benimki kız akşam kendi doktoruma gideceğim en iyi o yönlendirir gibi ama korkuyorum nadir görülen hastalığa sebep vs diyor
serabis ec691 benim bebeğimin de kalbinde parlaklık görüldü sağlıkla alalım kucağımıza 🩷 bu arada doktorunuz ne dedi
ec691 serabis amin inşallah sağlıkla alalım doktorum 3 hafta sonra tekrar kontrole git artarsa genişleme sıvı aldırırsın dedi tüm bulgular normal bir tek bununla da bir şey olmaz dedi
ec691 yelizuraz gerçekten mi geçiyor mu valla mahvoldum sabahtan beri düşün düşün kafayı yer insan ya
yelizuraz ec691 geçiyor tabi hiç üzülme bende kahroldum artık saldım şimdiki aklım olsa hiç girmezdim bile
nisaa7 ec691 35 haftaligim bugun bana da dediler bağırsakta genişleme var diye haftaya tekrar gidicem umarim azalir
ec691 yelizuraz iste olmuyor ki kendimde hastalık cıksa kafaya inan takmam ama annelik duygusu ağır bastı demekki söz konusu bebeğim olunca anne karnında bile zarar gelsin istemiyorum içim gidiyor düşündükçr