Spor Arkadaşlar ben taşımıyorum ama büyük eşyalar zaten nakliye goturcekte normal yiyecek olsun küçük esyalrimi nasıl topalriycam yarısını topladım da biraz fikir verinn
sdkaaa Spor kolay gelsin taşınma gerçekten yorucu bir süreç yorgan yastık kışlık kıyafetler gibi kaba eşyaları vakumlu hurclara ya da büyük boy çöp poşetlerine vakumlayabilirsiniz Tabakları streç filmle sarabilirsiniz halıları da streç filmle sıkıca sararsanız kirlenmez
[silindi] Spor Mesafe yakınsa buzluğu dökmenize gerek yok son ana kadar fişi takılı kalsın, gider gitmez de tekrar fişe takarsınız. Buzdolabının da raflarını çıkardıktan sonra peluş oyuncaklar varsa ya da perde gibi hafif ama çok yer kaplayan malzemeleri dolabın içine atın isterseniz ekstra yer kaplamamış olurlar. Bulaşık makinanız ve fırınınızın içine de plastik büyük mutfak malzemelerini koyabilirsiniz. Çamaşır makinanıza da aynı şekilde hafif ama çok yer kaplayan bir şeyler doldurmanız size ekstra alan açar.
yagiz_didem Spor benım buzdolabı ve dondurucuyu boşaltmamışlardı o sekılde taşıdılar kuru erzakları da bantlayıp koliledim o şekilde götürdüler kıyafetler asırı fazla olduğu ıcın naklıye forması abla bıtmez dedı bende çuvallara yerlestırdım o şekilde tasındı
annekiz6141 Spor çok zor ya geçen sene taşındım bende kızım 2 buçuk aylikken tek basima toparlandim hep hurlara eşyaları Baddaniye vs ne varsa doldurdum mutfak esyalarini da gazeteye sarıp koliledim
Spor sdkaaa ya aslında benim hurclarim yok sadece büyük posetelr var onlara koyucam Ayn öyle çok yorucu bide hamileyim benim böyle bardak kutularım yok onları ne yapicam ki
Spor [silindi] sanırım çamaşır makinasının içine perdelerimi atacam plastik seyleride bulasiga dizim oyuncak falan yok mesafede Tekirdağ’da ağrıya gideceğiz uzun ya acaba perdelri bir poşetemi koysam yoksa direk öyle atımı içine kapısı kapansa nakliyeye koku girmez mi
aslmoms Benm taşınma tarzım hep şuydu ; son gün tanıdıkalar taşımaya gelirdi. koliler koliler eşimle verirdik. onlar taşırken biterdi zaten. Sadece mutfağı öncesnde toplarıdk
[silindi] Spor Ben buzdolabını iyice temizleniştim, dolap kokusu olmamasına rağmen poşetleyip koymuştum nolur nolmaz diye. Çamaşır makinasına attığım malzemeleri poşetlememiştim ama siz aklınızda soru işareti kalmasın diye poşetleyin isterseniz.
Spor [silindi] Ayn zaten bende temizliycem buzdolabun içini sonra posetliyip atacam içlerine ama ben şöyle yapicam 2 hafta sonra gidecm ev bulmaya bütün esyalrimi topliycam öyle postleyip atsam içine ama çamaşırın kapısını açık birakicam olur bencee
annekiz6141 Spor 2 buçuk aylık demisim yaşındayken 🤦♀️😂 çocuk yerlerde uyuyordu valla.. aAllah yardimcin olsun bacım 🤲🌸