badhomian cangul0707 normal çıkarmak istiyorum bacım bide hamişlikten sıkıldım ahhahahaha merak içindeyim ya kafa ve gövde önde benimkinin ondan sezeryana dönsün istemiom 🥲🥲
cangul0707 badhomian anladımm canım bende boğa olsun diye 21 nisandan önce gelmesin diyom😂 enson kilosu nekadardı seninki
badhomian cangul0707 hahahaha bacım sağlıkla gelsinler bende koç istiom ajsjsjsjs ben yay eşim aslan benişte koç olırsa ğçlemeyi tamamlicaz gibi sksmsmsk ama boğa olırsada okey ya 🫣☺️
Mavimsimavi busbus347 Yok hayır daha gitmedim 5+3 gidersem belki kalp atışı olmaz diye biraz daha beklemek istiyorum direk gidince kalp atışını duymayayım
tugcekmrr busrakrgzblg Ayneeennn benimde 26 aylık oğlan inanılmaz enerjik öğlen uykusunda ikimiz bir yatıyoruz ve asla mutfağa giremiyorum inanılmaz bir koku hassasiyeti var 🥲
busrakrgzblg tugcekmrr allah yardimcin olsun canim mutfaga girmemek insani cok zorluyor annemi cagiriyorum bende yemek yapip gidiyor sagolsun biraz sabretcez gececek bu gunlerde dua edelim bebislerimiz saglikli olsundaa yeterki gececek hersey🤲😘
busrakrgzblg tugcekmrr allah yardimcin olsun canim mutfaga girmemek insani cok zorluyor annemi cagiriyorum bende yemek yapip gidiyor sagolsun biraz sabretcez gececek bu gunlerde dua edelim bebislerimiz saglikli olsundaa yeterki gececek hersey🤲😘