ozgecelik27 18 şubat 🌸 uygulamaya göre 8+2 üç hafta öncesinde doktor 5+2 demişti 3 gün önce kalp atışı için gittim 7+2 dedi anlamadım 😂
Mavimsimavi ayse_67 küçük olduğundandır belkide geç döllenmedir inşallah sağlıkla hayırlı haberler alırsınız 🌸
gulgunn hesraa bugün fetal DNA testimin sonucu çıktı çok şükür bir sorun görünmüyor kızımız olacak cinsiyeti öğrendim 12+5’. Haftalık
merve_tp evnongkc öğrendim ben 13. Haftada doktor direkt söyledi ama 16. Haftada erken detaylıya girdim orada netleşti erkek☺️ siznki nasıl belli olmadı daha ?
evnongkc merve_tp ay bilmiyorum saklıyor kendini yoksa bugünde özele gittim doktor baktı baktı göremedi 20 haftalık oldum bugün tam hayırlısı yaaa bakalım
ZeynepKbra_46 Benm hamilelik henüz yeni 4 haftalık kanda ogrendik bu süreçte sürekli yatmak mi gerekiyor sizce nasıl geçti hamilelikleriniz merdiven falan çıksam sorun olur mu tecrübelerinizden bahsederseniz çok sevinirim
08061999 ZeynepKbra_46 hayir canm Surekli yatman gerekmiyor normal hayatinda nasilsan oyle kal agir kaldirma sadece cokta yorma kendini dinlene dinlene yap islerini bol su ic merdiven cikabilirsin benm evim 2 katli surekli cikip iniyorm bende 6 haftaligim
busrakrgzblg tugcekmrr allah yardimcin olsun canim mutfaga girmemek insani cok zorluyor annemi cagiriyorum bende yemek yapip gidiyor sagolsun biraz sabretcez gececek bu gunlerde dua edelim bebislerimiz saglikli olsundaa yeterki gececek hersey🤲😘
busrakrgzblg tugcekmrr allah yardimcin olsun canim mutfaga girmemek insani cok zorluyor annemi cagiriyorum bende yemek yapip gidiyor sagolsun biraz sabretcez gececek bu gunlerde dua edelim bebislerimiz saglikli olsundaa yeterki gececek hersey🤲😘