SevgibiR Korkmuyorum gibi Meryem Ana otu da aldim sabah gelirken aktardan nasıl yapcam onu şimdi odaya çıkınca yaparim yaaa su ağzına kadar mı dolacak inşallah doğsun bu bebek normal kolayca agrm da yok ztn şuan dua edin 😣
ezos SevgibiR kuzum rabbim kolaylık versin 50 gün önce benim oğlumda suniyle geldi demekki Nasıl rahatsa karnımız 😂 dua et bol bol su gibi geçsin inşallah
Tugba2626 SevgibiR korkma korkma doktor sana sancı vermeyecek oksitosin verecek. Senin içindeki olması gereken kasılma çıkacak sadece . Bi önce kasılma gelsin duruma bak ona göre dayanamazsan iste
SevgibiR ezos uff hiç sancim yok bnm ama korkuyorum Meryem Ana otunu neye koycam çok mu büyük açılıyor o hamburger kutusu aldım kantinden plastik ona sığar mı ya 🙄
SevgibiR Tugba2626 ya Meryem Ana otunu neyin içine koycam aktardan buldum yolda ama kap yok neye koycam onu üstünden mi çıkacak su
Tugba2626 SevgibiR normal ağzına kadar doldur biraz bekle kapıt bardak falan bul elinde başka bişey yoksa az beklet dualarını oku bir yudum iç ben de araştırdım böyle yapcam
ezos SevgibiR ah hiç bilmiyorum kuzum komşumuz yapmıştı benim için ne durumdasın acaba allahım yardımcın olsun 🙏
tazeanne61 SevgibiR geniş kap bulabilirsen ona koy ne kadar geniş olursa o kadar açılıyor haliyle açılmanda ona göre oluyor Hayırlısıyla tez zaman da Doğumun gerçekleşir inşallah 🙏
SevgibiR ezos iyiyim saol bişi vermediler daha öğleden sonra tekrar nstye gircem ona göre bakacaklarmis otumu yapmadım daha. 😐 Plastik saklama şeyi aldım onda yapcam
SevgibiR BurcuAdak almadım daha belki salar eve beni bidaha bakacak işte mama yiyom senin ne kadarlik bebek