elifsn23 senin ki kötü bi an değil bacım benim oldu nikahımda da düğünümde de nikahım da eşimin ailesi kendi aralarında kavgalıydı galiba ama ben ne alakaysa bana kötü davrandılar nikah süsü yaptırmışlar haberim yok kendileri beğenmiş eşimin ismini üste yazdırmışlar benim ismimi alta bütün süslerde benim ismimi alta yazdırmışlar inatla olur gibi aslında kızın ismi önde olur bildiğin neyse eşimin ismidir takmadım ama o gün bi sarılmadılar bile bana düğün günü ne görümcem ne kaynanam oynadı benle ikiside kendileri ile oynadı birbirileri ile oynadı
Ben sorunca benle neden oynamadınız deyince de ayaklarımız çok şişmişti denildi
Nişanım da ise kabarık nişanlıktı görümcem ayakkabısı nişanlısına takıldı dşye bana gözlerini belirtim ayakkabısını göstermişti ve bu nişan videomda açık bi şekilde görünüyor yani dahası varsa gelsin dertleşelim şuan da hamileyim 3 aylık şükür ikisini de sevmiyorum ama ben eşimle ne zaman evlendiysem iyi davranmaya başladılar yaptıklarını kayınbabama anlattım bunlar ne ki daha şimdi hamileyim diye buzlupuma yemek falan yapıyorlar işte ama bende onlara karşı sevgi kalmadı yaşattıklarını yaşasınlar isterim