elifsn23 Güzel anneler ve anne adayları merhabaa🤍 Eğer olduysa düğününüz olmadıysa nikahınızda unutamam dediğiniz güzel bir an var mı 💖 Benim bir anda eşimin mikrofonu alıp şarkı söylemeye başlaması oldu 😂😂 Sizinki ne peki yorumlarda buluşalımm🥰
Havin49_ elifsn23 eltimin nişanımda lacivert kınamda kırmızı düğünümde beyaza yakın krem giymesi ve bende lacivert kırmızı beyaz giyindim 😀😀düğün sonrası benim evimde akrabalarına yemek vermeleri gece 3 e kadar adetmiş
happyomer elifsn23 her anı rüya gibiydi herşey istediğimden daha güzeldi Tekrar bi o güne geri gidip gelsem diye hala iç geçiririm
leefamily elifsn23 eşimin kültürümüze tamamen yabancı olması ama yine de tam Türk gibi her oyuna girmesi sonrasında nasıl oluyorda Türkler her oyunu biliyor demesi 😂😂
elifsn23 Havin49_ ay seninki tam kıskançmış ya hadi bir tane de denk geldi hepsinde mi denk gelir. Peki hâlâ devam ediyor mu bu tarz gıcık hareketlerine
Havin49_ elifsn23 yok en çok onunla anlaşıyoruz 😀😀😀 Fesat kötü biri değil dünyalar Tatlısı ben hastanedeyim bana yemek yapıp yollar sürekli arar alllah var belki de kıyafetleri öyle vardı ama düğünde krem giymesine sinir olmuştum yalan yok 😀
elifsn23 Havin49_ iyi bari öyle devam etmediyse sorun yok kendisi diğer insanların gözünde tuhaf durumuna düşmüştür sonuçta 😂
aysegulk07 elifsn23 düğünüm çok güzeldi herşeyi içime sindi ama unutamadığım şey ise kaynanam kayınbabamın düğüne kadar misafir gibi davranıp düğün esnasında düğünü sahiplenmeye çalışmalarıydı herşeyi eşimle biz halletmiştik bende o yüzden onları umursamadım onalr da bozulup bi köşede oturdular bende eğlendim kendi arkadaşlarım ve ailemle 🤣🤣
elifsn23 aysegulk07 iyi yapmışsın canım hak etmişler 😂 biz de her şeyi kendimiz yaptık böyle çok daha kıymetli ve güzel oldu boşver
beautiful_ elifsn23 kınamda herşeyi bozan eşimin kuzenleri düğünde ise makyajı çok sevmeyen yapmayan ben kuaförün makyaj ve başı saçma yapması🤦🏻♀️ Kınamda kaynanam sandalyemi çekip birde beni yere düşürmüştü en çok da bunu unutmuyorum tam oturacaktım elini sandalyeye atmıştı eşim sinirlendiğinde bilmeden olduğunu söylemişti 😏
elifsn23 beautiful_ bu kayınvalideler bizden ne istiyor acaba evlendikten sonra birden oğulları kıymete biniyor 😂
elifsn23 aysegulk07 ne güzel canım önemli olan ne yaşarsan yaşa sonradan güzel hatırlayabilmek zaten her şey de yerine geliyor zamanla