diloslili kızlar pazartesi kan vermiştim hcg 10,1 çıkmıştı. dün yine verdim yine 10,1 çıkmış ne anlama geliyor çok üzldm şu an bilen var mı
elifsn23 diloslili sabit kalması çok tuhaf canım belki sistemde bir hata olmuştur başka yerde tekrar ver bence
diloslili myangelson ! ![https://mutluresim.com/images/2026/04/16/XTqPgS.jpeg] ekleyebildim mi fotoğraf bilmiyorum ama evet aynı yerde sağlık ocağında verdim
diloslili diloslili kimyasal olsa azalması lazım değil mi aynı kalması neden olur. pek de güvenilir gelmedi şu an bana
diloslili myangelson hiç bilmiyorum dün gittiğimde kan vermeye doktor reçete yazmasına rağmen sistemde reçete numarası bile görünmedi. ilk kan verdiğimde saat 4 gibi çıkmıştı sonuç bu sefer 24 saat sonra anca çıktı. progestan fitil de kullanıyorum yani düşmesini beklerdim aslında kimyasal olsa
dilbenuro diloslili şey konudan bağımsız olacak kusura bakmayın sağlık ocağında kan verdim bende diğer sonuçlar çıktı beta yok ortada sizinki 24 saatte mi yüklendi
Yazmelegi_ diloslili evet bence başka yerde verin. Normalde verdiğiniz yerde verip takip yapılır ama yine bu sıkıntı olursa içiniz rahat etmz
diloslili elifsn23 şimdi aile hekimine gidicem sonuç nasıl böyle çıkabilir diye oradan da başka yere kan vermeye giderim çok stres oldum ya aşırı gerildim
hollyymollyy kan değeriniz yükselmiştir sonra tekrar düşmüştür muhtemelen, siz yine verin takip edin kanı hayırlısı olsun🙏🏻
diloslili hollyymollyy yani ben de düşer diye düşünmüştüm ama birebir aynı sonuç çıkması tuhaf geldi bana belki 10.3 ya da 9 çıksa neyse derdim de direkt aynısı çıkınca garip geldi
decembermum diloslili ben peş peşe yaptırmadım ikişer ya da üçer gün ara ile o zaten yükselmiştir sonra düşmüştür benim öyle oldu