senaninannesi_ Kızlar 30+4 teyim erken doğum riskim var karın sertleşmesi hissediyorum çoğu zaman neyden kaynaklanıyor korkulacak bişey varmıdır
yeliz1923 senaninannesi_ Magnezyum kullanıyor musunuz yalancı sancı olabilir son aylarda bende de olmuştu karnım kaskatı oluyodu
hivdil senaninannesi_ bendede çok oluyor borde regl olacak gibi kasik ağrısı dün gittim Dr normal dedi
kartanesii_ senaninannesi_ çok hareket edip yoruluyorsanız eğer olabilir. Benim riskim yoktu ama o haftadan beri sertleşme oluyor belli bir yerde toplanma veya regl sancısı gibi sancım oluyor. ⅚ haftadır böyle. Çok düşünmüyorum bir sıkıntı olsa doktor fark ederdi diye düşünüyorum
senaninannesi_ kartanesii_ nst ye girdim 28. Haftamda sancım çıkmamıştı acaba bebek dönmeye çalışıp sırtını yaslıyo o yüzden mi sertleşip top gibi oluyo anlamadım
Semilk05 senaninannesi_ 22. Haftadan beri var 27 olcam yarın. Hemde agrılı kasılmalarım oluyor 24. Haftada acile gittim ağrım da olduğu için alttan açılma baktı yok dedi geri eve gönderdi hala oluyor demekki hamilelikten diyorum
surpriz_anne Semilk05 benimde 25. Haftam bikaç gündir karnım sertleşiyor doktor muayeneye çağırdı korkuyorum :(
halew senaninannesi_ 28 haftada aynı şikayetler vardı. Erken doğum riskinden hastanede yattım. Sürekli karnım sertleşiyordu. Doktorum uzun süre yürüme ayakta kalma demişti. Dikkat et
Semilk05 surpriz_anne muayene de sölerler normal mi değil mi ama ben 36 olcam hala kasılma oluyor demekki her hamilelik aynı değil ilk hamilelikte hiç yaşamadım böyle şeyler
surpriz_anne Semilk05 inşallah normaldir dua edin lütfen 🙏🏻🩵 belki de bu bir şişkinlik gazdır genelde hamur vesaire türleri yiyorum
asporca senaninannesi_ korkulacak bir şey yok aslında rahim kendini doğuma hazirliyor bebeğe yer açıyor ama beraberinde su gelmesi kanama bebeğin hareketlerinde azalma olursa doktora başvurun
koyuncu94 senaninannesi_ bazen rahim kasılması bazen de bebeğin kafası demişti doktor. 30 haftalık doğum yaptım ilk bebeğimde. Şimdi yine başladı Nst ye girdim ama bebeğin kafası oradaymış ondan kasılıyordur dedi kasılma olduğu an otur demişti. Sağlıkla vaktinde gelsin inşallah