mrvgrbz starsmom 10 günü geçtiyse endişelenmekte haklısın, doktorun ne diyor peki normal mi kabul ediliyor ? Bende 3 gün lekelenme şeklinde oldu normal demişti devam ederse gel mutlaka dedi
Havin49_ starsmom çok şükür benim hiç olmadı ama doktor çok aşırı kırmızı kanama olmadığı sürece korkma demişti ama mutlaka kontrollerini aksatma demişti
3kedili2bebekli starsmom kontrollerinizi ilaçlarınızı aksatmayin yaklaşık 18-20 haftalara kadar sürmüştü benim ikizlerimde kanamam ikisi de sağlıklı doğdular şükür
starsmom mrvgrbz sürekli doktor takipliyim ultrason bakıyoruz kanama alanı varmı diye bişey görünmüyor
starsmom 3kedili2bebekli aksatmıyorum kontrolede gidiyorum ama umut oldunuz inşallah benimde biter sağlıkla kavuşuruz zamanı gelince 🙏🏻💐
Raana Ben de 10 haftalığım,yaklaşık bir haftadır leke görüyorum,pembe renk. Muayenemde herhangi sorun çıkmadı. Sebebini gerçekten anlamış değilim,psikolojim bozuldu artık. Progestan günde 3 defaya çıkardı doktor
starsmom Raana 10 haftalık düşük riski taşıyor bildiğim hep dinlenmeniz lazım. kırmızı kandan korkun diyor doktor kırmızıya yakın kahverengi benim. sürekli ultrason baktırıyorum kanama alanı görünüyor mu diye. göremiyorlar sebebini bilmiyorum hiçbir doktor net bişey demiyor maalesef
Raana starsmom son durumunuz nedir? Benim de bir haftadır lekelerim oluyor,dün gittim plasenta aşağıda imiş dedi,muhtemelen ondan oluyor
3kedili2bebekli starsmom amiin inşallah belki içerde kalan bir kanama yeni dokuluyordur o yüzden kendinizi üzmeyin kanama alanım gecikten sonra bile kanamam devam etti benim bir süre
starsmom Raana yapılabilecek başka bir tedavi yok progestan kullanmaya devam edicez daha sık görüşeceğiz dedi doktorum. Bi değişikliğim yok aynı şekilde devam ediyor malesef size de çok geçmiş olsun 🙏🏻
zeniakrhn Merhaba ben de 10+1 deyim ikiz gebeliğim var 6. Haftanın başında şiddetli kanamam oldu bildiğiniz kıpkırmızı ve 6-7 ped doldu doktor normal dedi üç saat geçmezse gel dedi geçmedi üzerine bir de pıhtı attım kontrole gittim bebekler iyi ama kanama alanın çok dedi yatış yaptı 4 gün ara ara devam etti taburcu oldum ertesi gün daha şiddetli ve yoğun kanamam oldu bir de üzerine hastane enfeksiyonu kapmıştım yine yatış verdi . Progestan kps 3 defa progestan dex 2 defa ve yine progestan kalçadan iğne verdi ve 13.haftaya kadar sadece tuvalet için kalkmamı söyledi . İkiz gebelikte bunlar oluyormuş çok normalmiş ama doktorum asla hareket etme kanama alanın pıhtılaşsın ve yok olsun dedi
starsmom zeniakrhn merhaba Rabbim şifalar versin siz daha risklisiniz doktorun dediğine harfiyen uyun bebeklerin düşmemesi için benim iki gündür anca hafifledi bugün 21. Gün. Çagırqbiliyorsanız yakınlarınızdan destek alın 🙏🏻
Raana Benim sol kasgmda ağrı da olmaya başladı dünden beridir,normalden biraz fazla,böyle şis batması gibi,sürekli hastaneye gitmekten bıktım. İkiz olunca rahim daha çok büyüyor ağrılar ondan mıdır acaba?
mom28_ Raana merhaba bende ikiz gebeyim ben ögrendikten sonra ara ara olarak 3 kez yoğun kanamam oldu kanama alanım çok büyüktü küçüldü şimdi kasık agrısı çok olmadı bende ama bükülüp oturamıyorum ilk haftalardan beri illa ayagımı uzatacağım
1_prensesannesii starsmom kanamanın ne kadar sinir bozucu ve psikolojik olarak kötü hissettiren bir şey olduğunu çok çok iyi biliyorum ama bebekleriniz iyiyse moralinizi yüksek tutmaya çalışın iki hafta daha dinlenin varsa yakınlarınızı çağırın size dua edeceğim