Sevgili hamişler ve anneler 💐
Gebeliğimin 7. Ayındayım bu ay itibari ile çok yeni şeyler olmaya başladı bedenimde açıkçası bedenen dirensem de psikolojik olarak çöktüm 🤷♀️
Bebek yüzü gibi olan yüzüm kıpkırmızı oldu bir günde isilik tarzı nokta nokta bir kızarıklık / kızamık yada su çiçeği değil
Bu durumu da geçtim duşta doğal ürünler kullanmama rağmen derime su değdiği gibi kabarıp kaşınmaya başlıyorum tüm bedenim kaşınıyor her gün duş alan biriyim almadığım zamanda isilik oluyor yada sivilcelenme / koku problemi yaşıyorum kafayı yemek üzereyim bu durumları aranızda yaşayan oldu mu ne gibi çözümler buldu merak ediyorum
Bunun yanı sıra 24 yaşında olmama rağmen 20 lik dişim çıkmak için hamilelik dönemini seçmiş ve diş etim enfeksiyon oldu antibiyotik kullanmaya başladım bebeğe geçmemesi adına şu aya kadar bir ilaç içtiğimi bilmem 🥹 aynı zamanda geçmeyen Vajinal mantar içinde fitil kullanmaya başladım ve bitmesine rağmen geçmiyor
- Ayı bu kadar zorlu beklemiyordum çok yoruldum 🥲
Psikolojik destek olması adına eşimle gebe okuluna katıldım bu durum daha da baskı oluşturup Anne oluyorum kavramını bana dayattığı için psikolojik olarak mı bu durumları yaşıyorum diye düşünüyorum 🤔 bebeğimi çok seviyorum , planlı şekilde gebe kaldım ama hamilelikte bu yaşadıklarım bana hep olumsuz durumlar düşündürüyor