badhomian Kızlar uygulamaya göre son 15 ama sanki daha erken gelicekmiş gibi hissediyorum sizde durumlar ne 37+6 olduk 🥺
ebrukkaya badhomian ay benimde son 15 gün ama sanki 40. Haftada da gelecek gibi geliyor bana 😅 rahim kısalığım oluşmuş ama bu süreçte yürüyüş pilates ve merşdven çıkmıştım etkisi oluyor sanırım
badhomian ebraryl hiçmi yok bacım benimkide oğlan böyle sanki gelir gibi geliyo bişeyler yapıuormusun hızlandırmak için
ebraryl badhomian yürüyüş hurma ahududu yaprağı çayı falan ama dedim 38 hafta bir tam dolsun sonra daha fazla bir şeyler yaparım
badhomian ebraryl ahududu yaptağı işe yarıyormu ya gerçekten bugun baktım bulamadım ama ada çayını denicektim bende
ebrukkaya ebraryl bende şimdiden yapıyorum 37+6 olduk zaten hem doktorumda sizşn dediğiniz çayları önerdi hurma vs ilişkide öneriyorlar artık
ebrukkaya badhomian bana da doktor önermişti bunu ada öayı ve ahududu yaprağını yarıyor sanırım rahim kasılmasını sağlıyor demek ki
buketismail badhomian Bugün tekrar kontrola gitim salıya kadar bekliycez inatçı halen gelesi yok şükür benim gebeliğim çok güzel geçti son bir haftadır hurma yürüyüş suquat yaptım amaa gelen giden yok
badhomian ebrukkaya bacım işişkiyi denemiyoeum ama geri kalan herşeyi deniyorum bakim kim elencek 🫣😁😁
ebraryl buketismail benim doktorum da gerekirse 41. Haftaya kadar da bekleriz dedi sanıyorum bir komplikasyon yoksa bekliyorlar
buketismail Hepimiz sağlıcakla kavuşalım salı günüde ben gidicem tekrar salı gününe kadar kendide gelebilir belki dedi inşallah sağlıcakla salı olmadan gelir kendiliğinden 🙏🏻