annebebeka Kızlarrrr adettendir diye paylasıyorum, kavusmaya son 99 günümüz kaldı🥹 her yerde bu surec cok hızlı geçiyor diye duydum heyecanla o gunu bekliyoum, tek isteğim sağlıkla kavusmak. Rabbim hepimize sağlıkla tamamlamayı nasip etsin🥹🙏🩷
mervenur09_ annebebeka geçti geçti de sanki damla damla su akar ya aynen öyle geçti gibi geldi bana 😸
annebebeka mervenur09_ öyle oluyor zaten ya, belkide biz cok sabırsız oldugumuz için günler geçmiyordur🥲
annebebeka HakanKemal ayyyy cok zor geçiyordur şimdi🥺 sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alırsınız umarım🩷
annebebeka adl_12 hayır hayır ilk gebelik ve doğum şekli için henüz kesin birşey yok uygulamaya gore son 99, SAT takibi yani🥲🙏
annebebeka HakanKemal sayılı günler zor geçiyor gercekten, hele ki az kalınca bitmek bilmiyor maalesef🥲 ben henüz o kadar ilerlemediğim için o dönemde cekilen sancıyı ve rahatsızlıgı tam olarak bilmiyorum, suan anlayabildiğim tek konu nefes darlığı.. annelik her kosulda cok zormus her gün daha iyi anlıyorum. Sizin için de en yakın zamanda sorunsuz bir sekilde sağlıkla kavuşmanızı diliyorum Rabbimden.
annebebeka HakanKemal ikinci gebelik daha kolay geçiyor diye duymustum ben ya🤔 gerçi her gebelik bir değil, dua etmekten baska yapacak birşey yok maalesef🥹