ozlemdl hafif hafif başladı şimdi biraz daha çoğaldı kızlar, sümüksü sarı akıntı yapıskan değişik bazen seffaf bazen de sarı geliyor..
beyzzsenturkkk ozlemdl 1 aydır geliyor bu akşam daha fazla ve yoğun geldi yarın doktora gideceğim ne zaman chate sorsam mukus tıkacı diyor çekip atıyorum nişanın bozulmaya başlaması diyor
allyslife ozlemdl 14.haftadayım, 6.haftadan beri var, koku kaşıntı yanma olmadığı için doktorum başta ilaç başlamadı ama devam ettiği için enfeksiyon olabilir kan bakalım artık dedi. Yarın kan vereceğim, sen de istersen bir enfeksiyona baktır canım.
fatmabaki ozlemdl kaç haftalık gebesin bende de akıntı var öyle suyu az tükettiğimde özellikle olduğunu anladım doktora sorduğumda kokusuz kaşıntısız ise normal dedi
zepstory beyzzsenturkkk aynı sorun bende de var 1 aya yakındır geliyor. Ben progestan fitil kullanıyorum. Birde vajinal mantar için fitil kullanmıştım. Acaba fitille alakalı mı diye düşünüyorum. Geçen hafta hastanede yattım kasılmalardan dolayı ve 1 cm açıklığım vardı. Şuanda antibiyotik devam ediyorum. Hala geçmedi bu akıntı. Çok korkuyorum yapay zeka nişan bozulması olabilir diyor. Senin doktorum herhangi bir şey dedi mi?
beyzzsenturkkk HakanKemal bende enfeksiyon yok söyledim tahlil de yapıldı her akıntı enfeksiyon olacak diye bişeyde yok bu normal bi akıntı değil akıntı olsa peçete emer bu resmen grip olmuşsunda burnundan bir avuç uzayan sümük akmış gibi bişey
ozlemdl fatmabaki 8+4 ben de hafif enfeksiyon var fakat doktorum herhangi bir ilaç vermedi gerekli görmedi..
ozlemdl beyzzsenturkkk evet benimde böyle hafif enfeksiyonum var benim ama doktor gerekli bir şey görmedi.. 4 mayısta bi sonraki kontrolüm ama erken mi gitsem ki insan tedirgin oluyor
badhomian beyzzsenturkkk bacım aynısını bende yaşadım 3 gün önce ama birkereye mahsus oldu azcık bişeydi sonra normal devam etti banada mukus tıkacı gibi dedi kafam karıştı
beyzzsenturkkk badhomian muayane etti mi peki alttan falan beni inatla muayane etmiyor hem haftam erken diye hemde normal gebelik akıntısıdır diye ama açılma varsa nasıl anlayacağız kalakaldım öyle
badhomian beyzzsenturkkk yok canım muayne cumartesi günü gitçem 37+6 oldum 38+1 de muayne etçek belki bakar çatıya ozaman ama hiç çatı muhabeti dönmedi tüm tuşlara basıom bende ananas açılma hareketleri vs kurtluyum yerimde duramıom ben merdiven in çık falan filan ne biliyim ya dopurmak istiyorum artık yeto 😳
badhomian beyzzsenturkkk bacım bugun etti çatı dar bebeğin kafa çapı 42 hafta gözüküyor kilosuda 3600 gözüküyor 38+2 yim şuan 39 da gel bakıcam dedi kanalda değil anlican 🥲
beyzzsenturkkk zepstory normal diyor vücut doğuma hazırlanıyor diyor benimki muayane etmedi alttan açıklık var mı bilmiyorum bu açıklık var demek miymiş? yalancı sancılarım hiç yalancı gibi değil günlerdir geceleri uyuyamıyorum doğum sancısı gibi biraz daha hafifi 🤦🏻♀️
zepstory beyzzsenturkkk benim de öyleydi şuan 28+4üm 27+2 de gece ağrılara ve kasılmaya dayanamayıp acile gittim alttan muayene ettiler. Kasılma rahim ağzını yumuşatmış serklaj dikişinin içinden kese görünüyor dedi doktorlar. Allahtan serklaj dikişi atmamış. Şimdi yatarak geçiriyorum günlerimi.
zepstory beyzzsenturkkk Bu arada benim doktorum da vücut doğuma hazırlanıyor kilo aldın ondan ağrıların olıyor vs diyodu. Bu raddeye gelince ilaç yazdı sağolaun. Bu arada senin açılma olsaydı zaten karından da görürdü ultrasonla doktorun diye düşünüyorum. İstersen doktoruna adalat crono isimli ilacı sor bi. Ben onu kullanmaya başlayınca rahatladım şükür. Yine kasılmam oluyor ama eskisi gibi dayanılmaz değil