betull02 Kızlar 6. Haftandayım üç dört gündür aşırı derece burun tıkanıklığı baş ağrısı çekiyorum girip gibi ama bahar nezlesi de olabilir beni çok yoruyor bu durum yaşayan var mı. Önerisi olan var mı.
baltuntas betull02 benimde hamileliklerimden sonra mevsimsel alerji kaldı bu ara hafif burun tıkanıklığım var benimde galiba sizinki de alerji
nilaydax betull02 günlerdir böyleyim.Önce serum fizyolojik aldım hiç faydası olmadı.Sonra bir arkadaşım tavsiye etti Sterimar turuncu tıkalı burun için olan deniz suyu spreyi aldım .Biraz faydası oldu kısmen. kız bebeklerde daha çok tıkanıyor diyorlar. Bebek kız
rabiaduru1 betull02 hamilelik nezlesi de olabilir bende de geceleri oluyor. Karanfil kremi aldm viks gibi onu sürüyorm ferahlatıyor
allyslife betull02 gebelikte hormon artışı kaynaklı olabilir, çok yaygın bu da. Doktoruna danışmadan bir şey kullanmanı önermem
betull02 baltuntas zzaten alerjik birisi olduğum için odama hava temizleyici aldım faydası vardı buna ne vikis ne hava temizleyici fayda etmiyor