1omurlugum Kızlar 21+ 4 haftaligim bu korkulacak bişey mi ne yapmalıyım bana bununla ilgili bişey de demediler kendim raporda yazınca gördüm???
tahamommy 1omurlugum raporu kendi doktoruna götürdüğünde o der belki, yapılacak şey ağır kaldırmamak ve ilişkiye girmemek zamanla yukarı çıkar, tam yerleşimli olmayabilir öyle olsa uyarırdı bence, benim 37. Haftada çıktı yukarı mesela
1omurlugum rabiaduru1 kanama yaşamadım ama doktor da bişey demedi bunu değerlendirmsi gerekmiuo muydu
esramaral Bana da doktor 20 haftalıkken aşağıda dedi 24 . Haftada detayliya gittim onda da dedi 32. Haftada yukarı çıktı ilişki yasaktı bu süreçte onun haricinde birşey yapmadım sende korkma canım inanki bende kendime boşu boşuna stres yapmışım bu arada benimde kanamam felan olmadı şuan da da 39. Haftadayim normal doğum için bekliyorum 2. Hamileliğim
zemzem66 Benim hemen çıktı kızımdada böyleydi plesenta prewia dediler sonra plesenta posterieer şuan 23 haftalıgım 2 hafta önce kontrole gittiğimde aşşagıdaydı dün çıkmş dedi daha bebek küçük oldugu için bu haftalarda olabilir rahim büyüdükçe yukarıya çıkar dedi