hghg Kızlar bebeğim sebepsiz ağlıyor uyumuyor çok az uyuyor 39 günlüğüz bu zamanlar bu durumu yaşayan oldu mu
baltuntas hghg maalesef kimi bebekler az uyuyor çok ağlıyor belki 3 aydan sonra değişir ama her bebek bir olmuyor ekstra birsorunu yoksa
zulemaa hghg benim kızımda ağladı mı susmazdı kundak yapıyor musunuz acaba o zaman rahat uyurdu kızım tabi gaz sorunu da olabilir altında yatan sebebi bulmak lazım
Hatice_00 hghg kolik olabilir günün belli saatlerinde mi oluyor koliklik birinci aydan sonra başlıyor zaten karnı sert mi gerdirme falan oluyor mu kendini
klncbebek hghg nasılsınız acaba bebeğiniz hala agliyormu? Bizde 24 günlük olduk 2 gündür akşam 9 da başlıyo gece saatlerine kadar süren ağlamalarımız başladı ne yaparsam yapayım çözemedim malesef
hghg baltuntas böyle değildi aslında bu zamana kadar sakindi ama şu sıralar böyle oldu düzelir inşallah o ağladıkça ben üzülüyorum çok yorucu 🥺
hghg klncbebek 45 günlük olduk bizde ama hergün olmuyor o ağlamalar dediğiniz gibi olursa akşam saatlerinde 9 12 arası oluyor genelde uykuya zor geçiyor o saatler ağlıyor falan ama arada oluyor sürekli olmuyor
klncbebek hghg dün ve bugün üst üste oldu bu gece ne olur bilmiyorum sabah doktora gittikte kolik bebek gaz sancısı dedi gaz damlası başlıycaz İnşallah faydasını görürüz
hghg klncbebek yediğiniz şeylerde etkiliyor ona da dikkat edin ben sütüm daha da artsın diye hipp markanın çayını aldım 2 gün içtim 2 gün de bebeğim huzursuz oldu onu bırakınca düzeldi mesela