taze_annee_ Arkadaşlar benim bebeğimin suyu sınırdaymış doktor haftaya yine gel dedi eğer azalmışsa suni sancıyla doğumu başlatırız dedi aynı durumu yaşayan var mı ne yapmak gerekiyor ilk gebeliğim 38. haftamdayım normal doğum istiyorum
tahamommy taze_annee_ doğumu kolaylaştırıcak şeylere başlayın bence zaten haftanız gelmiş, aksak yürüyüş ördek yürüyüşü merdiven inip çıkma, adaçayı, ahududu yaprağı ve bol bol belinize sıcak su tutun, suyun altında çömelip kalkın
tahamommy taze_annee_ birde pilates topunuz varsa üzerinde zıplayın öyle nazikçe değil bana baya baya zıpla demişlerdi hastanede, sanki bebeğin başı topa değecekmişcesine, inşallah işe yarar da en azından açılman hızlanır doğumun kolay olur
Glyk taze_annee_ ben de sizinle aynı durumdayım 39. Haftamda yani bu cuma doğumu başlatacağız dedi suyu azaldığı için kilosu 3600 gayet iyi dedi 2cm açıklığım var ama sancım yok bilmiyorum nasıl olacak suni sancıyla
taze_annee_ tahamommy evet bende bolca yürüyüş ve egzersiz yapmaya çalışıyorum çok teşekkür ederim daha da fazla yapmaya çalışırım inşallah ❤️
[silindi] zelih8a8wa benim hep gebeliklerimde doğuma yakın suyu azaliyordu akıntı şeklinde suyu sızıntı gibi geliyor siz onu akıntı sanıyorsunuz ama o bebeğin suyu
taze_annee_ Glyk ya sizin neyseki açıklığınız azda olsa varmış inşallah cumaya kadar kendiliğinden sancınız gelirde suni sancıya gerek kalmaz siz öncesinde bir şey yaptınız mı yoksa açıklık kendiliğinden mi oldu
benimhikayemmm taze_annee_ havucu kaynatıp suyunu içtiğinizde bebeğin suyu arttığını duymuştum ama bir araştırın isterseniz
taze_annee_ [silindi] bilmiyorum hiç akıntım olmadı ama afedersiniz idrardan sonra biraz su geliyor sanki ondan da emin olamadım bebeğin suyu mu değil mi diye
kbrizm taze_annee_ bende 36 haftalığım suyum az olduğu için 3 günde bir takipliyim. Tekrar azalma durumuna göre sezeryan olacağım inşallah durabildiği kadar durur ( ilk kızım sezeryan olduğu için bu da mecburi )
Glyk taze_annee_ hayır özellikle bisey yapmadım 37 de hiç açılma yoktu 38 de tekrar baktı 2cm açılma var dedi
[silindi] taze_annee_ olabilir yani benimkiler hep sızıntı şeklinde geliyordu fark etmiyordum takı suyu bitene kadar
taze_annee_ [silindi] peki normal doğuma engel oldu mu yani sonra nasıl doğum yaptınız suni sancıyla mı anlatır mısınız lütfen 🙏🏻