Elisa0110 tahamommy aynen ya inanır mısın Bi post vardı. Konusu neydi içeriği neydi onu bile hatırlamıyorum. Hatırlasam yazıcam zorluyorum kendimi ama nafile 😂🤭
Cinarsaitinannesi dilaradoyan Ay o kötü olay yaşayan anne burada anlattıklarından ders aldım benim de yatak ve kalorifer arası boşluk vardır hemen doldurdum o arayı Allah korusun kaza mı kasıt mıydı Allah sabır versin
dilaradoyan Cinarsaitinannesi bende biliyor musun özellikle birinin evinin gittiysem o boşluğu kapattım hemen gözümde canlandı resmen 🥺
Cinarsaitinannesi tahamommy sanki mesajlarını yakalamıştı birlikte resimleri mi varmış ne sonra da ben yanlış gördüm diye kıvırmıştı
Momybus dilaradoyan kesinlikle katılıyorum çünkü burası yeri değil herks zaten hormonal olarak engebeden geçiyo
busra34__ ikiprensesannesi___ kız bunu yazmaya gelmiştim bunu bende hatırlıyorum deli miydi neydi bir de evde son ses müzik açıyorum demişti hoparlörle😅😅 @penbe_karisi @ErsBegAs 😅sinir krizi geçirmiştik
busra34__ ikiprensesannesi___ kız sonra postunu kaldırdılar bu tekrsr bir post daha açmıştı onda da farklı bir konu vardı ya B12 yetmedi dalga geçiyordu resmennnn dsvuk diyordu🤣🤣🤣🤣
ikiprensesannesi___ busra34__ bizimle dalga geçmek için yapıyordu hayır sonra biz uyarı mı askı mı ne almıştık ama iyi gülmüştük 😅
busra34__ ikiprensesannesi___ 🤣evet uyarı almıştı herkes post da silinmişti çok güldüm ama hala aklımda ya
ikiprensesannesi___ busra34__ hayır yaptığı haltları anlatıp anlatıp bunda kızacak ne var diyordu bide hiçbir yorumu ciddiye alıp da muhatap da olmuyordu ona yanıyorum 🤣🤣🤣
eslem2121 kurkmantosuzmadonna dilaradoyan bir ablamız pinterestten yüzük fotosu atmıştı kocamın hediyesi kızlar 😂
dilaradoyan eslem2121 yakın zamana kadar pahalı hediyeler atan biri vardı. O da mı trollmüş 🥲 tüh be inanmıştım