denizhelensarpberat 22 Haftalık hamisler benim pelvik kısım ağrılarım agrılafım var bacaklarımın kenarları sanki haklanmış gibi göbeğimde keza aynı sekılde be yapabilirim
minikmucizem26 denizhelensarpberat benimde bazen ağrıyor…ozelikle uzun süre ayakta durursam yada is temizlik vs yaptıysam o gün cok ağrım oluyor ama dinlenince uzanınca geciyor
kvsr1603 denizhelensarpberat 22+5 deyim hanüz öyle ağrılarım yok bebeğin pozisyonuyla mı alakalı bilmiyorum sadece hızlı yürrsem karnımın alt tarafı ağrıyor o kadar 3 gebeliğim
denizhelensarpberat minikmucizem26 deniycem artık bende sola falan yatıyorum ama pek bi yararı yok gibi
denizhelensarpberat 1omurlugum onu bi deneyim kasıklar ağrıyor ya o da bu hafta başladı ne zaman geçer cuma günü de soracam doktora
1omurlugum denizhelensarpberat bebek büyüdüğü için de olabilir baskı yapıyor sonuçta ama sorun doktor daha iyi bilgilendirir
yagmurrana Ben de aynı haftadayım kasıklarım ara ara ağrımaya başladı. Bazen üst bacaklarım da ağrıyor.
denizhelensarpberat yagmurrana benimde öyle uyumakta zorlanıyorum bu aralar sağ sola dönerken zor oluyor
asee06 21+1 im ve benim de 3 gündür pelvik kaslarım ve kasık fıtıklarım çok belirgin ağrıyor doktora yazdım yarın gel bakalım dedi. Tam 1-2 haftadır rahatladım derken tedirgin oldum yeniden ve ilk hamileliğimi asla hatırlamıyorum. Hiç yaşamamışım gibi bu ağrıları
denizhelensarpberat asee06 bu senenin hamileleri olarak genelde hep böyle ya yatakda dönerken bile zorlanıyorum ben
tupbeybi Pilatese gidiyorum ondan mı bilmiyorum hiç ağrım falan yok, hamile gibi değilim. 3 gün pilates, yapabildiğim kadar yürüyüş yapıyorum. Ama karnım çok sertleşiyor 1-2 haftadır
denizhelensarpberat tupbeybi çok yürüyünce benimde karnım kasılıyor Plates düşünüyorum hatta yazıldım ama uyku o kadar var ki bende gidemiyorum
asee06 denizhelensarpberat denizhelensarpberat valla zaten bir kayıp yaşayınca geçen sene 20 haftada korku tavan sakin kalabilsem belki iyi olacak ama iki hafta önceye kadar çok hareket de yasaktı. Yürüme ya da pilates hak getire 😂 artık bu sene zor geçecek gibi