Kyyhulya Kızlar acil fikirlerinize ihtiyacım var biz 18+6 olduk dün doktora gittik ikili test sonucu normal çıkmıştı doktor ayrıntılı için gelip gelmemem ile ilgili hiç bişe demedi sizce napmalıyım özel hastaneden randevu alıp gitmelimiyim
Seymasel68 Kyyhulya doktprun hnı sıze bırakıyorr benımd ebutun testlerım temız cıktı 23 haftalıgım ıstersen detaylıya gır demıstı ama gırmedım daga
Seymasel68 Kyyhulya gitmek istıyorsan gıt canım sen bılırsın doktorlarr Zorlmıypr bu konuda sana kalmıs bıseyy ıstıyorsan gırebılırsın yanı
AliOsmaninAnnesi Kyyhulya canım benimde sonuclarim iyidi ama genede doktorum yaptır dedi..ilçede kalıyorum merkezdeki şehir hastanesine gidip yaptırdım hemen ..Bunlar birazda rutin kontrol gibi oldu artık..Bence sana soylemesede sen yaptir
Nisansimge Kyyhulya sonuçlarının iyi olmasıyla alakalı değil ayrıntılı ultrason kesinlikle olması gereken bişey bence bebeğin tüm organ gelişimine bakılıyor örneğin bi rahatsızlığı varsa doğumdan sonra hemen müdahale edilebiliyor ona göre plan program yapılıyor illa down sendromu yok diye bebekte gitmemezlil yapma özelde istemiyorsan devlet hastanelerinde yapıyor
Kyyhulya AliOsmaninAnnesi ben dün gittim herşey normal dedi ayrıntılı için bişe demedi bende aptal gibi sormayı da unuttum
AliOsmaninAnnesi Kyyhulya bak ben ayrintiliya gittim ve bi doçent yaptı bunu..çok şükür hiçbir sıkıntı yok dedi ama tıpta hicbisey %100 doğru yada kesin degildir dedi.yani her koşulda illa bi risk olur demeye getirdi lafı. .yani sen doktor onersede onermesede ne olursa olsun yaptir..hani testler sıkıntılı olsada olmasada en azından için rahat olsun
Rrraaaiiinnn Kyyhulya doktorunu artıp sor hangi tarih arası detaylı için gideyim diye ücretini falan sor
Cyneppp Kyyhulya bence girilmeli, çocuğun tüm organları , kan hacmi, anne ile arasındaki alışveriş hepsine bakılıyor. bir sorun varsa müdahale edilir en azından.
Kyyhulya Dün doktorum bununla ilgili hiç bişe demedi bende sormayı unuttum hiç aklıma gelmedi yaptırayım diyorum özel hastanelerde ücretli mi yapılıyor
Cyneppp Kyyhulya evet ücretli , Koşuyolu medipol hastanesinde 500 tl civarına yaptırmıştım, Hakan. Bey yapmıştı , çok ilgili ve bilgili kendisi. 20 hafta itibariyle yapılıyor bir kaç hafta süresi var diye biliyorum. Doktorunuza sorabilirsiniz.
Cyneppp Kyyhulya hastaneleri arar sorarsınız onlar zaten kaç haftalık olduğunuzu sorup yönlendiriyorlar .
Hulyalp Ayrintili ultrason en erken 19 ila en gec 22. Haftaya kadar yapiliyor diye biliyorum canim. Yani ortalama 1 aylik zaman diliminde yaptirman lazim